Lancer'a atılıp atılmadığı hakkında bilgim yok. Ama hondalara atılmıyor daha önce ep3 sahibiydim hondata diye bir cihaz takılıyor Lancer'da da benzer bir şey olabilir.
IES yerine ES kasa düşünmez misiniz ?
Lancer olursa tadından yenmez ona bi evo ön arka kit, bbs jantlar, eibach yada kw coilovers üff. Sevdiğim bir dostum bir dönem çok fazla Lancer topladı. Size onları paylaşayım fikir verebilir. Arada eğlenceli sürprizler de var.
Ekteki araçlar tamamen görsel dizayn yapılmış performans güçlendirmesi yapılmamış araçlar.
Hocam vallahi Lancer'ı şu an alasım geldi, o derece arabalar. Bunları yapmak çok yüklü miktar ister gibi geliyor. Bir de Honda ES linki çalışmıyor, hocam bilginize.
Hocam vallahi Lancer'ı şu an alasım geldi, o derece arabalar. Bunları yapmak çok yüklü miktar ister gibi geliyor. Bir de Honda ES linki çalışmıyor, hocam bilginize.
Evet biraz para tutuyor ama araba bambaşka bir hal alıyor. 1000'i geçik araba modifiye etmişimdir işimden dolayı. Galericiler satılmayan araçlarına bir iki modifiye yapıp çok hızlı satabiliyorlar. Bir çok arakdaşımın arabasını 3 5 modifiye numarasından sonra ertesi gün sattığına gözlerimle şahit oldum. Tabi bu modifiye işleri çok kişisel bir zevk çok özel bir şey.