Fatih Mankann Uzman Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 70 Beğeniler 8 Yer Antalya Belek 16 Ağustos 2024 #1 SSD testi yaptım bu sonuçlar normal mi? SSD modeli ve test sonuçları aşağıdadır.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 16 Ağustos 2024 #2 Evet biraz düşük. Kendisi de iyi bir SSD değil zaten.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.816 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.167 Yer Çorum 16 Ağustos 2024 #3 Bu SSD yazılan değerleri elde edemiyor çünkü içindeki kontrolcü Phison E13T. İnsanlar orada yazan hızlara aldanıp alıyor genelde, sonra sonuç böyle. SSD'de sorun yok. Değerler düşük değil, kontrolcünün sunduğu hız bu kadar. Buyurun rehber: Rehber: MLD SSD'ler Alınır mı? Herkese merhaba! Bu rehberde konumuz MLD marka SSD'ler. Alınır mı, yoksa alınmaz mı? Alınmazsa neden alınmaz? Konuya öncelikle MLD M300 modeliyle başlamak istiyorum. Öncelikle MLD M300'ün kontrolcüsüne bakalım. MLD M300 modelinde, Phison E13T modelli, çift çekirdek ve 4 kanala sahip bir... techolay.net
Bu SSD yazılan değerleri elde edemiyor çünkü içindeki kontrolcü Phison E13T. İnsanlar orada yazan hızlara aldanıp alıyor genelde, sonra sonuç böyle. SSD'de sorun yok. Değerler düşük değil, kontrolcünün sunduğu hız bu kadar. Buyurun rehber: Rehber: MLD SSD'ler Alınır mı? Herkese merhaba! Bu rehberde konumuz MLD marka SSD'ler. Alınır mı, yoksa alınmaz mı? Alınmazsa neden alınmaz? Konuya öncelikle MLD M300 modeliyle başlamak istiyorum. Öncelikle MLD M300'ün kontrolcüsüne bakalım. MLD M300 modelinde, Phison E13T modelli, çift çekirdek ve 4 kanala sahip bir... techolay.net