Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar,

1 TB MLD marka bir SSD'ye sahiptim ve içinde yaklaşık yarım TB kadar önemli fotoğraf ve verilerim bulunuyordu. Ancak SSD bozulduğu için şu an Kioxia G2 SSD'ye geçiş yaptım. Şimdi bu MLD SSD'yi garantiye göndermeyi düşünüyorum, fakat bazı sorunlar yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim:
  1. Kutusu olmadan garantiye gönderim mümkün mü?
    SSD'nin kutusuna ve garanti belgelerine ulaşamıyorum. SSD'yi koruyup paketleyerek garantiye gönderebilir miyim?
  2. MLD SSD'nin garanti firmasını nasıl bulabilirim?
    Bu SSD'nin hangi firma tarafından garantiye alındığını bulamadım. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı?
  3. Garanti süresi dolmuşsa süreç nasıl işliyor?
    Eğer garanti süresi bitmişse, SSD'yi tamir ettirme veya verileri kurtarma konusunda izleyebileceğim yollar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler!

Çözüm
    Evet kutusuz gönderim mümkün.

SSD'nin kutusuna ve garanti belgelerine ulaşamıyorum. SSD'yi koruyup paketleyerek garantiye gönderebilir miyim?

Evet, gönderebilirsiniz. Fatura yeterli, garanti belgesi olayı eskidendi.

Aldığınız yer ile iletişime geçmeniz gerek bu konu ile ilgili, onlar sizi yönlendirir. Ancak büyük ihtimalle Vektron Elektronik.

İşlem yapmayabilirler, ya da ücretiyle yapabilirler.
    Evet kutusuz gönderim mümkün.

Evet, gönderebilirsiniz. Fatura yeterli, garanti belgesi olayı eskidendi.

Aldığınız yer ile iletişime geçmeniz gerek bu konu ile ilgili, onlar sizi yönlendirir. Ancak büyük ihtimalle Vektron Elektronik.

İşlem yapmayabilirler, ya da ücretiyle yapabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kutusu olmadan garantiye gönderim mümkün mü?
Yapabiliyor olmasılın ve mantıken de öyle olmalı. Garanti kutu içeriğine ve kendisine bakmıyordur diye düşünüyorum. Bugüne kadar hiç yaşamadım.

MLD SSD'nin garanti firmasını nasıl bulabilirim?
Bu SSD'nin hangi firma tarafından garantiye alındığını bulamadım. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı?
MLD Türkiye ayağı E-vektron. Muhtemelen kendileriyle konuşacaksın.

Garanti süresi dolmuşsa süreç nasıl işliyor?
Eğer garanti süresi bitmişse, SSD'yi tamir ettirme veya verileri kurtarma konusunda izleyebileceğim yollar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Bunun için de para ödeyerek verileri kurtarıyorsun. İstanbul'da böyle bir servis vardı biraz araştırarak adını da yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör: