Tasarımcılık yolunda
Yetkin
- Makaleler
- 2
Merhaba arkadaşlar,
1 TB MLD marka bir SSD'ye sahiptim ve içinde yaklaşık yarım TB kadar önemli fotoğraf ve verilerim bulunuyordu. Ancak SSD bozulduğu için şu an Kioxia G2 SSD'ye geçiş yaptım. Şimdi bu MLD SSD'yi garantiye göndermeyi düşünüyorum, fakat bazı sorunlar yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim:
Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler!
1 TB MLD marka bir SSD'ye sahiptim ve içinde yaklaşık yarım TB kadar önemli fotoğraf ve verilerim bulunuyordu. Ancak SSD bozulduğu için şu an Kioxia G2 SSD'ye geçiş yaptım. Şimdi bu MLD SSD'yi garantiye göndermeyi düşünüyorum, fakat bazı sorunlar yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim:
- Kutusu olmadan garantiye gönderim mümkün mü?
SSD'nin kutusuna ve garanti belgelerine ulaşamıyorum. SSD'yi koruyup paketleyerek garantiye gönderebilir miyim? - MLD SSD'nin garanti firmasını nasıl bulabilirim?
Bu SSD'nin hangi firma tarafından garantiye alındığını bulamadım. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı? - Garanti süresi dolmuşsa süreç nasıl işliyor?
Eğer garanti süresi bitmişse, SSD'yi tamir ettirme veya verileri kurtarma konusunda izleyebileceğim yollar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler!