Selam, 8 Eylül'de tartı, 9 Eylül'de ise ilk MMA maçım olacak. Toplam 4 maç olacak, art arda günlerde 13 Eylül'e kadar. Dualarınızı, iyi dileklerinizi eksik etmeyin arkadaşlar. Profesyonel olup Türkiye'yi kafeste temsil etmek istiyorum. Tabii ki benim de hayalim UFC gibi organizasyonlarda dövüşmek.
Umarım Türkiye şampiyonu olurum. Kazanan kendi kilosunda Türkiye şampiyonu oluyor arkadaşlar, ben başaracağıma inanıyorum. Taktik, tavsiye, önerileriniz varsa mutlaka yazın arkadaşlar.
Çok heyecanlıyım ve bu heyecanımı sizinle paylaşmak istedim.
Başarılar dileriz. Zaten ilk maçınmış. Tecrübe kazanman daha önemli. Saygılı olmaya çalış. Saygı her zaman değer görür ve görmelidir. Hugo gibi yapma sakın Rakibin düşmanın değil sonuçta o da senin gibi birisi. Aynı yolun yolcuları birbirlerini daha iyi anlamalılar.
Zaten bir hocayla çalışıyorsundur. O iyi bir hoca ise gerekenleri sana aktarmıştır.
Başarılar dileriz. Zaten ilk maçınmış. Tecrübe kazanman daha önemli. Saygılı olmaya çalış. Saygı her zaman değer görür ve görmelidir. Hugo gibi yapma sakın Rakibin düşmanın değil sonuçta o da senin gibi birisi. Aynı yolun yolcuları birbirlerini daha iyi anlamalılar.
Zaten bir hocayla çalışıyorsundur. O iyi bir hoca ise gerekenleri sana aktarmıştır.
Öncelikle başarılar, MMA benim de ilgimi çekiyor fakat boks mu MMA mi yapsam emin olamıyorum. Bunun sebebi MMA her ne kadar karma olsa ve çoğunlukla yerde olsa da kendimi ayakta çok özgüvensiz hissediyorum. Sizce 1 yıl falan boks yapıp sonra MMA geçmek mantıklı mı yoksa direkt MMA başlamak mı? Maç canlı yayınlanırsa izlemek isterim bu arada.