Çinli abidik gubidik markaların ürününü almayı düşünmüyorum şimdiden konuya gelecek öneriler için önden belirteyim. Başlıkta yazan klavye alınır mı? Ağırlıklı olarak MOBA oynuyorum onun dışında gündelik kullanım. Alternatif olarak G413 Carbon düşünüyorum, bilindik markalardan başka eli yüzü düzgün ürün öneriniz varsa değerlendirebilirim.

@michaelscofield,

Konuda özellikle ne istediğimi belirttim. Neyin ne olduğunu bilerek sorduğum soru belli, çöp demek yerine farklı bir öneride bulunabilir veya konuya hiç yazmayabilirsiniz.

2 side alınmaz Razer hot swap değil zaten ve yay sesi var Switch basmama ya başladığında lehim kitiniz varsa alın yani. G413'e yine hot swap yok yani yine aynı problemden muzdarip fakat buna ekstra olarak Custom etme işi bile çok zor çünkü standart Switch yerine Romer G denen bir Switch kullanıyor bu da Custom keycaplerin önünü kapatıyor. Ayrıca fiyat olarak rakiplerine göre alt segment kalıyorlar.

Ayrıca Romer G Switch'ler farklı bir pin yapısı kullanıyor yani birebir aynı almak zorundasın.