Bruhistan

Başarılı
Merhaba şu an aktif olarak oynadığım Battle Royale oyunu sadece Call of Duty Mobile. PUBG Mobile'da oynadım fakat sonradan sildim. Şimdi mobil tarafında baktığımda ise Blood Strike Farlight 84 Free Fire vs. buldum. Hangileri iyidir hangisi oynanır bunların?

Merhaba şu an aktif olarak oynadığım Battle Royale oyunu sadece Call of Duty Mobile. PUBG Mobile'da oynadım fakat sonradan sildim. Şimdi mobil tarafında baktığımda ise Blood Strike Farlight 84 Free Fire vs. buldum. Hangileri iyidir hangisi oynanır bunların?
Free Fire severek oynuyorum şu an. Hem az internet yiyor hem de zevkli. Blood Strike'i hiç duymadım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Free Fire'da değişiklik falan oldu mu hocam mekanik harita vs.? Optimizasyonu nasıl? Çok yer kaplıyor mu? Hileler nasıl?
Hile arada bir karşılaşıyorum. Çok sık değil ama. Free Fire Max kullanıyorum grafik olarak daha iyi. Zevkli oyun yani. Takım arkadaşı olarak oyuna ısınmanız için eşlik edebilirim isterseniz.

Hile arada bir karşılaşıyorum. Çok sık değil ama. Free Fire Max kullanıyorum grafik olarak daha iyi. Zevkli oyun yani. Takım arkadaşı olarak oyuna ısınmanız için eşlik edebilirim isterseniz.
Free fire ile max'ın arasında sadece grafik farkı mı var yoksa başka değişiklikler de var mı?

Ha hocam birde Blood Strike'ın klavye fare desteği var mıdır? Emülatör destekliyor mudur?
Yanlışım yoksa bilgisayarda oynamayı destekliyordu, oynayalı uzun zaman oldu.
Oyunun sıkıntısı arap sunucusunda oynaman ve belirli bir lige kadar fazla bot ile karşılaşman.