@Remus Lupin, Etiket icin sag ol. Bence mobil oyun deneyimine ihtiyacin var senin. Eger butce varsa PSP veya daha da butce varsa cipli Switch alabilirsin. Ozellikle PSP, beni oyunlara tekrar baglayan bir cihaz oldu. Oneririm. İlanlari siklikla kontrol edersen 3.000 bandina temiz cihaz bulursun. Eger butce yoksa arkadaslarin onerdigi mobil oyunlara veya emulator oyunlarina bakabilirsin. Emulator oyunu onerisi olarak PSP oyunlarini tavsiye ederim. Ancak gercek donanimda alacagin keyfi alamazsin bence.
Tabiki bir PSP gibi zevk alamam. Ama sadece oynamak istiyorum. Şimdi sarı siteden baktım PSP'yi 7 bin TL ye bile koyanlar var, şaka gibi. Bence o kadar eseri olan bir cihaz değil. PSP oyunları olarak hangileri ? Bir çok oyun var.

Eğer Ocarina of Time'ı Nintendo 64 portundan oynuyorsanız, sıkması normal. Oyun sadece 15 FPS ve kamera kontrolü yok. 3DS portunu denemenizi tavsiye ederim. PSP emülatörü üzerinden God of War: Chains of Olympus ve Ghost of Sparta önerebilirim.

Online olarak War Thunder Mobile - Delta Force - Wild Rift - Arena Breakout - Battle Prime öneririm.
WTM'de uçak modunu oynaması sarıyor ancak haritalar bayağı küçük.

Mobildeki oyunların geneli tırt.

Tabiki bir PSP gibi zevk alamam. Ama sadece oynamak istiyorum. Şimdi sarı siteden baktım PSP'yi 7 bin TL ye bile koyanlar var, şaka gibi. Bence o kadar eseri olan bir cihaz değil. PSP oyunları olarak hangileri ? Bir çok oyun var.
Silent Hill, Manhunt, God of War, Smackdown vb. ilk aklima gelenler. Metacritic'e veya backloggd'ye bakabilirsin oyunlar icin.

Silent Hill, Manhunt, God of War, Smackdown vb. ilk aklima gelenler. Metacritic'e veya backloggd'ye bakabilirsin oyunlar icin.
Tamamdır, sağ olun.

Eğer Ocarina of Time'ı Nintendo 64 portundan oynuyorsanız, sıkması normal. Oyun sadece 15 FPS ve kamera kontrolü yok. 3DS portunu denemenizi tavsiye ederim. PSP emülatörü üzerinden God of War: Chains of Olympus ve Ghost of Sparta önerebilirim.
3ds için türkçe yamalı bulamadım.