19750

Uzman
Makaleler
1
1 GB internet, 1250 dk ve 250 SMS iceren kolay paket aylık 374 TL. Bu çok ama çok pahalı. Gerçekten ne çok dakika ne de çok internete ihtiyacım var. Azıcık bir şey ihtiyacım oluyor gün içinde, ama en düşük paketin bu kadar pahalı olması mantıksız geliyor.

Yanlış hatırlamıyorsam, 2.5 lt. kola 15 TL iken 10 GB kolay paketler, 30-50 TL arası bir şeydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 GB internet, 1250 dk ve 250 SMS iceren kolay paket aylık 374 TL. Bu çok ama çok pahalı. Gerçekten ne çok dakika ne de çok internete ihtiyacım var. Azıcık bir şey ihtiyacım oluyor gün içinde, ama en düşük paketin bu kadar pahalı olması mantıksız geliyor.

Yanlış hatırlamıyorsam, 2.5 lt. kola 15 TL iken 10 GB kolay paketler, 30-50 TL arası bir şeydi.
Hattınızı değiştirin hocam. Bimcell felan geçebilirsiniz ben Bimcell kullanıyorum fiyatları gayet uygun tavsiye ederim.

1 GB internet, 1250 dk ve 250 SMS iceren kolay paket aylık 374 TL. Bu çok ama çok pahalı. Gerçekten ne çok dakika ne de çok internete ihtiyacım var. Azıcık bir şey ihtiyacım oluyor gün içinde ama en düşük paketin bu kadar pahalı olması mantıksız geliyor.

Yanlış hatırlamıyorsam, 2.5 lt. Kola 15 TL iken 10 GB kolay paketler, 30-50 TL arası bir şeydi.

Bu konuyu keşke daha önce atsaydın. 12 Temmuz'da böyle bir kampanya vardı.

Screenshot_27.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de değiştireceğiz. Bu fatura sürekli yükselecek mi Vodafone sürekli daha pahalı tarife yaptırıyor. Mesela 1 sene taahhüdüm bitti diyelim 5 GB paket gidiyor mecburen 10 GB pakete geçmek zorunda bırakıyor. Annem bu yolla 40 GB'a kadar çıktı artık Türk Telekom'a geçecek. Bende o ayara falan gelirsem Türk Telekom'a fiyuuuu.

Ekstra paket oldugu icin olabilir ama yine de asiri pahali. Hani telefonda cok internet kullanmadigim ve konusma yapmadigin icin faturali hatta gecmeye dusunmuyorum hic. Arada bi' kolay paket yapardim ama son 5 aydir ucuk fiyat ve dusuk paketler oluyor.