Bana Thunkable diye bir site önerdi oradan yapıyordum aslında baya ilerledim de. Hem canlı test etme özelliği de var hem kod yazmama gerek yok. Sürükle bırak ile ilerliyor. Fakat bazı şeylerde zorlanmaya başladım ve maalesef düzgün eğitim videoları da yok. Bu sebeple başka bir şeye geçmek istiyorum.
Apple'a App çıkarmak pahalı olduğunu biliyorum ve aslında yani ben çok indirilmesini de istemiyorum sadece ilk defa yapacağım biraz oyalanmak için ve neler yapıyorum görmek için yapıyorum. Telefonum da IOS olunca burada ben de göreyim, kullanayım diye düşünüyorum.
Peki dediğiniz programlar benim ihtiyacımı karşılıyor mu? ChatGPT bir program önerdi orada ilerledim 3-4 saat daha sonra bir şey yapmak istedim aile hesabı oluşturma yapabilir miyim diye sordum bunda o yok dedi boşuna gitti. İleride de güncelleme yapınca bana yetersiz gelmeyecek bir program istiyorum, programın limitine çok takılmak istemiyorum yani.
Fakat tekrardan söylüyorum hayatımda 1 satır bile kod yazmadım. Biraz kolay olursa da sevinirim. Dediklerinize ekstra olarak Apple için de bir şeyler var mı en azından ortak yapabileceğim?