6159

Uzman
Mobilde iki tarayıcıda da gizlilik ve reklam engelleme özellikleri bulunuyor. YouTube reklam engelleyici ve arka planda ses çalma sorunsuz çalışıyor. Sizce hangisi daha güvenli. Ayrıca Vivaldi tarayıcısında çerezleri kabul et veya kapat ekranını engellemiyor böyle bir ayarı var mı?

Başka tarayıcı önermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Brave daha kullanışlı ve özelleştirmeleri yeterli geliyor bana. Vivaldi'yi denemedim ama güvenlik istersem Brave dışında tarayıcı aramam muhtemelen.

Evet. Farklı bir tarayıcı arayışındayım ama hiçbiri Brave kadar cazip gelmedi.

Android.

Brave evet iOS için çok güzel ama Android tarafında Vivaldi çok özelleştirilebilir. Vivaldi kullan bence. AdGuard App ile tadından yenmez. Ortalama telefona Firefox +ubo+ play background + istediğin ext.

Mobilde Brave kullanıyordum artık Vivaldi'ye geçiş yaptım. Daha hızlı ve güç tüketimi daha az. Kripto ve yapay zeka dayatmaları yok. Tertemiz bir tarayıcı. Gizlilik ve reklam engelleme konusunda da esnek. Dilediğiniz filtreleri ekleyebilirsiniz.

Mobilde Brave kullanıyordum artık Vivaldi'ye geçiş yaptım. Daha hızlı ve güç tüketimi daha az. Kripto ve yapay zeka dayatmaları yok. Tertemiz bir tarayıcı. Gizlilik ve reklam engelleme konusunda da esnek. Dilediğiniz filtreleri ekleyebilirsiniz.

Denedim biraz zorlandım. Brave bana göre iyi.