Test sonucum bu, upload pingim çok fazla. Modem arayüzünden düşürmek istiyorum. @Recep Baltaş yardımcı olur musun ustam?
Detaylar
Kim cevapladı?ynl
Başarılı
Modemin modeli nedir?
Test sonucum bu, upload pingim çok fazla. Modem arayüzünden düşürmek istiyorum. @Recep Baltaş yardımcı olur musun ustam?
Elindeki routerla QoS yaparak düşürme ihtimalin var.
huawei
LG8245X6-50
ynl
Başarılı
Şansınıza QoS ayarı var galiba.
Mevcut internet paketimde 100 Mbps download 20 Mbps upload alıyorum ama anlamsız bir ping var Wi-Fi'ya 6-7 cihaz bağlandığı için. Öbür cihazların hızını 30-40 Mbps'ye sınırlayıp bilgisayarımıda 80 civarı bir hıza sınırlayıp pingin önüne geçmek istiyorum ama bu modemin QoS arayüzü çok karışık ve birkaç deneme yapsam da hız sınırlamayı beceremedim. Ayarları nasıl yapmam gerek?
-----------
-----------
- 6GB
- ayarı modem qos
- Forum: İnternet Erişimi
bu arkadaşın yaptıgı wifi çok araştırdım bu konuyu cok okudum kendminki yapamadım benm modemle aynı amaŞansınıza QoS ayarı var galiba.
Mevcut internet paketimde 100 Mbps download 20 Mbps upload alıyorum ama anlamsız bir ping var Wi-Fi'ya 6-7 cihaz bağlandığı için. Öbür cihazların hızını 30-40 Mbps'ye sınırlayıp bilgisayarımıda 80 civarı bir hıza sınırlayıp pingin önüne geçmek istiyorum ama bu modemin QoS arayüzü çok karışık ve birkaç deneme yapsam da hız sınırlamayı beceremedim. Ayarları nasıl yapmam gerek?
![]()
-----------
![]()
- 6GB
- ayarı modem qos
bu modem arayüüzn fotoğrafını nasıl yüklüyor buraya bende yükleyimŞansınıza QoS ayarı var galiba.
![]()
-----------
![]()
- 6GB
- ayarı modem qos
ynl
Başarılı
Modem arayüzünde QoS seçeneği yok mu?bu arkadaşın yaptıgı wifi çok araştırdım bu konuyu cok okudum kendminki yapamadım benm modemle aynı ama
bu modem arayüüzn fotoğrafını nasıl yüklüyor buraya bende yükleyim
Ekran görüntüsü atın lütfen.
Modem arayüzünde QoS seçeneği yok mu?
Beceremiyorum nasıl atcas modemin ekran görüntüsünü bilgisayardaym şu an.
Attığım ayarlarla upload ping gene aynı düşmyüor bir türlü her şeyi denedm.
ynl
Başarılı
Beceremiyorum nasıl atcas modemin ekran görüntüsünü bilgisayardaym şu an.
Eki Görüntüle 221501
Eki Görüntüle 221502
Attığım ayarlarla upload ping gene aynı düşmyüor bir türlü her şeyi denedm.
Bir de şu konuya bakar mısın?
Modemde yaklaşık 1 saattir QoS ayarı yapmaya çalışıyorum. Download'ı yaptım ancak Upload'ı bir türlü çözemedim.
Yardımcı olabilir misiniz?
@6GB
Biraz daha konularda gezdikten sonra çözümü buldum arkadaşlar aşağıda anlatıyorum:
Download için "Hedef Mac" i kendi bilgisayarımızı seçiyoruz.
Upload içinse "Kaynak Mac" i kendi bilgisayarımızı seçiyoruz.
Ve sonuç olarak.
Upload pingimi 150'den 6 ya düşürdüm.
Yardımcı olabilir misiniz?
@6GB
Biraz daha konularda gezdikten sonra çözümü buldum arkadaşlar aşağıda anlatıyorum:
Download için "Hedef Mac" i kendi bilgisayarımızı seçiyoruz.
Upload içinse "Kaynak Mac" i kendi bilgisayarımızı seçiyoruz.
Ve sonuç olarak.
Upload pingimi 150'den 6 ya düşürdüm.
- bthn_murat
- ayarı modem nasıl qos upload
- Forum: Ağ Donanımları
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-