Modem ayarlarını değiştirip yasakları geçebilir miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aeronight
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 835
  • Etiketler Etiketler
    modem

Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Selamlar. Evdeki herkese VPN yüklemekle açmakla falan uğraşmak istemiyorum. Modemden bir şekilde ayar çekerek yasakları geçebilir miyim?

Türk Telekom, Huawei HG658 V2.
Turk Telekom icin bu engel gecilebiliyor muydu emin degilim ama deneyebilirsiniz. Oncelikle Guvenli İnternet protokulunu arastirin ve sizde aciksa devre disi birakin, bunu denemeden de yapabilirsiniz islemleri ama bu da etki edebiliyor.

Ondan sonra modem arayuzune giris yapip statik DNS ayarlamaniz lazim, birincil ve ikincil degerlere sirasiyla 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 degerlerini girerek Cloudflare DNS'i kullanabilirsiniz. Kaydettikten sonra modemi yeniden baslatin, devreye girmesi gerek. Ama dedigim gibi Turk Telekom bu isleme engel olabilir, yani ayarlarsiniz da calismaz.

Ayrica evdeki cihazlar cok eski degilse her telefonda Wi-Fi bolumunde DNS ayari bulunur, verdigim Cloudflare DNS'leri oraya girerseniz yine VPN indirmekle vs. ugrasmazsiniz.

Çalışmadı muhtemelen. Ekteki şekilde yapıp kaydettim. Sonra modemi yeniden başlattım ama olmadı.

Çalışmadı muhtemelen. Ekteki şekilde yapıp kaydettim. Sonra modemi yeniden başlattım ama olmadı.
Eki Görüntüle 71180
Arastirdigim kadariyla TT izin vermiyormus sanirim DNS degistirerek yasakli sitelere girmeye. Dedigim gibi telefonlarda bir Wi-Fi ayarlarindan baglandiginiz Wi-Fi'nin ayarlarina girerek oradan DNS eklemeyi deneyebilirsiniz bir de. Oyle de olmuyorsa, WARP indirmek farz oldu.

WARP'ı uzun zamandır kullanıyorum zaten. Neyse bizimkilerde varsayılan VPN yapıcam o zaman mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…