Detaylar
Kim cevapladı?Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu durum, İSS'den İSS'ye değişiklik göstermekte.
Selam. Evdeki herkese VPN yüklemekle açmakla falan uğraşmak istemiyorum. Modemden bir şekilde ayar çekerek yasakları geçebilir miyim?
Muhtemelen hayır.
Evet ama ISS'e göre değişir. ISS'iniz ve modeminizin marka modeli nedir?
Aeronight
Üstün
Türk Telekom, Huawei HG658 V2.Evet ama ISS'e göre değişir. ISS'iniz ve modeminizin marka modeli nedir?
Turk Telekom icin bu engel gecilebiliyor muydu emin degilim ama deneyebilirsiniz. Oncelikle Guvenli İnternet protokulunu arastirin ve sizde aciksa devre disi birakin, bunu denemeden de yapabilirsiniz islemleri ama bu da etki edebiliyor.
Ondan sonra modem arayuzune giris yapip statik DNS ayarlamaniz lazim, birincil ve ikincil degerlere sirasiyla
1.1.1.1 ve 1.0.0.1 degerlerini girerek Cloudflare DNS'i kullanabilirsiniz. Kaydettikten sonra modemi yeniden baslatin, devreye girmesi gerek. Ama dedigim gibi Turk Telekom bu isleme engel olabilir, yani ayarlarsiniz da calismaz.Ayrica evdeki cihazlar cok eski degilse her telefonda Wi-Fi bolumunde DNS ayari bulunur, verdigim Cloudflare DNS'leri oraya girerseniz yine VPN indirmekle vs. ugrasmazsiniz.
keremuysal
Başarılı
Evet dnsleri yeniden yonlendirin ve WARP Cloudflare dnsleri 1.1.1.1 1.0.0.1 ayarlayin.
Aeronight
Üstün
Çalışmadı muhtemelen. Ekteki şekilde yapıp kaydettim. Sonra modemi yeniden başlattım ama olmadı.Turk Telekom icin bu engel gecilebiliyor muydu emin degilim ama deneyebilirsiniz. Oncelikle Guvenli İnternet protokulunu arastirin ve sizde aciksa devre disi birakin, bunu denemeden de yapabilirsiniz islemleri ama bu da etki edebiliyor.
Ondan sonra modem arayuzune giris yapip statik DNS ayarlamaniz lazim, birincil ve ikincil degerlere sirasiyla1.1.1.1ve1.0.0.1degerlerini girerek Cloudflare DNS'i kullanabilirsiniz. Kaydettikten sonra modemi yeniden baslatin, devreye girmesi gerek. Ama dedigim gibi Turk Telekom bu isleme engel olabilir, yani ayarlarsiniz da calismaz.
Ayrica evdeki cihazlar cok eski degilse her telefonda Wi-Fi bolumunde DNS ayari bulunur, verdigim Cloudflare DNS'leri oraya girerseniz yine VPN indirmekle vs. ugrasmazsiniz.
Arastirdigim kadariyla TT izin vermiyormus sanirim DNS degistirerek yasakli sitelere girmeye. Dedigim gibi telefonlarda bir Wi-Fi ayarlarindan baglandiginiz Wi-Fi'nin ayarlarina girerek oradan DNS eklemeyi deneyebilirsiniz bir de. Oyle de olmuyorsa, WARP indirmek farz oldu.Çalışmadı muhtemelen. Ekteki şekilde yapıp kaydettim. Sonra modemi yeniden başlattım ama olmadı.
Eki Görüntüle 71180
1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.
Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable.
Aeronight
Üstün
WARP'ı uzun zamandır kullanıyorum zaten. Neyse bizimkilerde varsayılan VPN yapıcam o zaman mecburen.Arastirdigim kadariyla TT izin vermiyor DNS degistirerek yasakli sitelere girmeye. Dedigim gibi telefonlarda bir Wi-Fi ayarlarindan baglandiginiz Wi-Fi'nin ayarlarina girerek oradan DNS eklemeyi deneyebilirsiniz bir de. Oyle de olmuyorsa, WARP indirmek farz oldu.
![]()
1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.
Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable.one.one.one.one
Physic
Üstün
Benim bilgisayarımda, modemden DNS değiştirince çalışıyor. Ancak mobilde hiçbir türlü olmuyor.