Arkadaş ortamında uyum sağlamak için başlanıyor, bir insanın ben durduk yere marketten sigara alıp başlayacağını düşünmüyorum. Gerçi bana arkadaş ortamında da teklif etmişlerdi bir kere içtim ve tadı gerçekten iğrençti. Normal sigara değil de mentollü, elektrikli sigara veya puf arada kullanırım.

Ben de kullanıyorum, bağımlılık olduğunu kabul ediyorum, içen arkadaşlarımız neden içiyor merak ettim.
Babam ben bildim bileli içiyordu, ben de içmem diyordum; asla, asla dememek gerekiyormuş.
Şu an bağımlı olduğum ve sınava kadar daha fazla bırakmak ile uğraşmamak için içiyorum.
Ama bir ara denedim bıraktım, sonra arkadaşlar ile görüşünce tutuşturdular ağzıma... Ama bırakmak istiyorum; parfüm kokusu , şampuan vs gibi kokular gibi kokmak istiyorum tekrardan. Baymaya başladı, psikolojik olarak içmeye mecburum.
Sınavdan sonra bırakıcam.

Hayatımda herhalde bir kere denedim o da yurtdışındayken tanıdıkta şu terea denen şeyi meraktan deneyip de tadı ağzıma sinince bir daha da elimi sürmemiştim. Hayır ucuz olsa anlarımda markette satıldığı fiyatla (TR değil yasakdı galiba zaten) o dönem market alışverişi yapmıştım.

İçiyorum ne yalan söyleyeyim, 19 yaşında askerde iken komutan paso sigara içip içip duruyordu, beni de alıştırmıştı. :D Tabii o zamanlar fiyatlar bayağı uygundu paketi 5-6 TL falandı.