Ben de kullanıyorum, bağımlılık olduğunu kabul ediyorum, içen arkadaşlarımız neden içiyor merak ettim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Genclik, ergenlik merakiyla baslayanlar; nikotin bagimliligi sebebiyle devam ediyor. Cunku nikotin norobiyolojik acidan inanilmaz bagimli edici bir kimyasal.
Thanos
Üstün
Arkadaş ortamında uyum sağlamak için başlanıyor, bir insanın ben durduk yere marketten sigara alıp başlayacağını düşünmüyorum. Gerçi bana arkadaş ortamında da teklif etmişlerdi bir kere içtim ve tadı gerçekten iğrençti. Normal sigara değil de mentollü, elektrikli sigara veya puf arada kullanırım.
Ben içmiyorum. Babama sordum "30 yıl önce bir ..... bir kereden bir şey olmaz dediği için içiyorum." dedi. Alışkanlık yani.
Babam ben bildim bileli içiyordu, ben de içmem diyordum; asla, asla dememek gerekiyormuş.Ben de kullanıyorum, bağımlılık olduğunu kabul ediyorum, içen arkadaşlarımız neden içiyor merak ettim.
Şu an bağımlı olduğum ve sınava kadar daha fazla bırakmak ile uğraşmamak için içiyorum.
Ama bir ara denedim bıraktım, sonra arkadaşlar ile görüşünce tutuşturdular ağzıma... Ama bırakmak istiyorum; parfüm kokusu , şampuan vs gibi kokular gibi kokmak istiyorum tekrardan. Baymaya başladı, psikolojik olarak içmeye mecburum.
Sınavdan sonra bırakıcam.
Koneko Toujou
Üstün
Ben de kullanıyorum, bağımlılık olduğunu kabul ediyorum, içen arkadaşlarımız neden içiyor merak ettim.
Param olmadığı için içmiyorum. Ama bir gün köşe olursam. İşte o zaman sigara şirketlerini zengin ederim.
erdym
Üstün
Hayatımda herhalde bir kere denedim o da yurtdışındayken tanıdıkta şu terea denen şeyi meraktan deneyip de tadı ağzıma sinince bir daha da elimi sürmemiştim. Hayır ucuz olsa anlarımda markette satıldığı fiyatla (TR değil yasakdı galiba zaten) o dönem market alışverişi yapmıştım.
Terea denmisken onun uzerıne de dehset para donduruyorlar valla.