Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Turkiye
Geçtiğimiz günlerde Türk Telekom tarife sonu nedeniyle babamı arayıp internet paketini aynı hız üzerinden 15 ay sabit fiyat olarak yeniletmişler.

Normalde arada sırada giden internet, tarife değişikliği sonrası modemi aç kapa yapmamızla birlikte komple gitti, 3-4 gündür yok. Ekipleri çağırdık sorun iç tesisatta diyerek elektrikçi çağırmamızı söylediler, biz de şehirdeki en donanımlı elektrikçilerden birini çağırdık, eski Türk Telekom çalışanıydı kendisi, "İç tesisat çalışıyor sorun Türk Telekom'da bilmedikleri için direkt iç tesisat arızalı deyip geçiyorlar." dedi.

Bugün ekipler tekrar geldi cihazlarıyla birlikte altyapı 88 Mbps hız destekliyor bizim paketimiz 24 Mbps fakat evde aldığımız hız 10-12'yi geçmiyor asla.
Bu durumda ne yapmalıyım, internet sağlayıcımı değiştirmem bir şeyi değiştirir mi? (TurkNet'e geçmek istiyorum) Yoksa iç tesisatı mı değiştirmem gerekir? Ev kendimizin.

Altyapı 88 destekliyor, fakat siz çok düşük aldığınıza göre sizin binadaki telekomun dolabından evinize gelen kablo kötü demektir. O kabloyu yenilirseniz en yüksek hızı alırsınız diye düşünüyorum.

Altyapı 88 destekliyor, fakat siz çok düşük aldığınıza göre sizin binadaki telekomun dolabından evinize gelen kablo kötü demektir. O kabloyu yenilirseniz en yüksek hızı alırsınız diye düşünüyorum.
Hocam teşekkür ederim, valla pinpon topuna dönmüştüm eve her gelen başka bir şey diyor artık kafam karışmıştı neyse fiyatı iç tesisatı değiştirteceğiz sanırım.

Hocam teşekkür ederim, valla pinpon topuna dönmüştüm eve her gelen başka bir şey diyor artık kafam karışmıştı neyse fiyatı iç tesisatı değiştirteceğiz sanırım.
Hocam hızın düzelecek mi bende de aynı durum olmuştu ama ben herhangi bir iç tesisat değişmedim daha sonra download hızım 5 10 iken 40 50 arasına yükseldi

Hocam hızın düzelecek mi bende de aynı durum olmuştu ama ben herhangi bir iç tesisat değişmedim daha sonra download hızım 5 10 iken 40 50 arasına yükseldi.

Hocam bakalım 800-1000TL gibi bir fiyata anlaşmışlar sanırım, elektrikçi kabloyu çekmiş en üst kattayız diye ta evin çatısından. Apartman girişindeki kabloları bağlamamışlar yarın duruma göre tekrar yazarım şu an hala internet yok bakalım sorun düzelecek mi..