Benzer konular
- Çözüldü
Yönetim olarak sınırsız erişimin oluyor ben daha çok router olarak kullandığım için pppoe bilgisi girmeden dinamik ip ile bağlantı kuruyorum fakat tt modemlerinde vlan girilmesi gerekiyor root kullanıcısı ile bu zorunluluk ortadan kalkıyor. bazı kullanıcılar dns değiştirmek için işlem yapıyorlar dediğim gibi sınırsız erişimin oluyor yani modem gerçekten senin oluyor.
Herhangi bir sorun yaratır mı? Bir de ekte bıraktığım modemden elinizde varsa bu cihaza da deneyebilir misiniz?Yönetim olarak sınırsız erişimin oluyor ben daha çok router olarak kullandığım için pppoe bilgisi girmeden dinamik ip ile bağlantı kuruyorum fakat tt modemlerinde vlan girilmesi gerekiyor root kullanıcısı ile bu zorunluluk ortadan kalkıyor. bazı kullanıcılar dns değiştirmek için işlem yapıyorlar dediğim gibi sınırsız erişimin oluyor yani modem gerçekten senin oluyor.
ISP bir şey demez mi hocam?Yönetim olarak sınırsız erişimin oluyor ben daha çok router olarak kullandığım için pppoe bilgisi girmeden dinamik ip ile bağlantı kuruyorum fakat tt modemlerinde vlan girilmesi gerekiyor root kullanıcısı ile bu zorunluluk ortadan kalkıyor. bazı kullanıcılar dns değiştirmek için işlem yapıyorlar dediğim gibi sınırsız erişimin oluyor yani modem gerçekten senin oluyor.
Hocam biraz daha aydınlatırsanız çok makbule geçer.Yönetim olarak sınırsız erişimin oluyor ben daha çok router olarak kullandığım için pppoe bilgisi girmeden dinamik ip ile bağlantı kuruyorum fakat tt modemlerinde vlan girilmesi gerekiyor root kullanıcısı ile bu zorunluluk ortadan kalkıyor. bazı kullanıcılar dns değiştirmek için işlem yapıyorlar dediğim gibi sınırsız erişimin oluyor yani modem gerçekten senin oluyor.