Detaylar
Kim cevapladı?Ferdi Burak
Becerikli
- Makaleler
- 1
Yönetim olarak sınırsız erişimin oluyor ben daha çok router olarak kullandığım için pppoe bilgisi girmeden dinamik ip ile bağlantı kuruyorum fakat tt modemlerinde vlan girilmesi gerekiyor root kullanıcısı ile bu zorunluluk ortadan kalkıyor. bazı kullanıcılar dns değiştirmek için işlem yapıyorlar dediğim gibi sınırsız erişimin oluyor yani modem gerçekten senin oluyor.
Emre.py
Üstün
Herhangi bir sorun yaratır mı? Bir de ekte bıraktığım modemden elinizde varsa bu cihaza da deneyebilir misiniz?Yönetim olarak sınırsız erişimin oluyor ben daha çok router olarak kullandığım için pppoe bilgisi girmeden dinamik ip ile bağlantı kuruyorum fakat tt modemlerinde vlan girilmesi gerekiyor root kullanıcısı ile bu zorunluluk ortadan kalkıyor. bazı kullanıcılar dns değiştirmek için işlem yapıyorlar dediğim gibi sınırsız erişimin oluyor yani modem gerçekten senin oluyor.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
ISP bir şey demez mi hocam?Yönetim olarak sınırsız erişimin oluyor ben daha çok router olarak kullandığım için pppoe bilgisi girmeden dinamik ip ile bağlantı kuruyorum fakat tt modemlerinde vlan girilmesi gerekiyor root kullanıcısı ile bu zorunluluk ortadan kalkıyor. bazı kullanıcılar dns değiştirmek için işlem yapıyorlar dediğim gibi sınırsız erişimin oluyor yani modem gerçekten senin oluyor.
alanurhocam
Uzman
Hocam biraz daha aydınlatırsanız çok makbule geçer.Yönetim olarak sınırsız erişimin oluyor ben daha çok router olarak kullandığım için pppoe bilgisi girmeden dinamik ip ile bağlantı kuruyorum fakat tt modemlerinde vlan girilmesi gerekiyor root kullanıcısı ile bu zorunluluk ortadan kalkıyor. bazı kullanıcılar dns değiştirmek için işlem yapıyorlar dediğim gibi sınırsız erişimin oluyor yani modem gerçekten senin oluyor.
Ben mesela Özel DNS ile kullanıyorum sizin son zamanlarda rootla uğraştığınız TPLINK VC220-G3u modemi. WAN portu üstünden kullanıyorum. nd ve diğer classın silinmesi ile bir sürü seçenek çıkıyor arayüzde hiç root atmadan. Bu özel DNS için bana yetiyor:
Ama buradaki pek çok seçeneğin dahi anlamını bilmiyorum.
Gerçekten root atınca gelen şeyler ne işe yarıyor? O konuda aydınlatırsanız sevinirim.
Konularınızdan okuduğum kadarı ile uzak güncellemeyi vs kapatıyor ama bunların tam önemini veya neleri değiştirebileceğimizi günlük kullanıcının üstünde bilen kullanıcının anlaması bile zor gibi geliyor.
Ben TTNET kullanmıyorum ancak bu olay beni etkiliyor mu onu bile bilmiyorum.
Yeni konular
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-