2 saat önce elime ulaştı işe geleceğim için hızlıca normal kurulumunu yapıp geçtim bu şekilde bile çok iyi oldu 1 tanesini direkt modeme bağladım diğer ikisini belirlediğim noktalara koydum Wi-Fi sorunum çözüldü. Boş günümde OpenWrt kurmayı deneyeceğim.

2 saat önce elime ulaştı işe geleceğim için hızlıca normal kurulumunu yapıp geçtim bu şekilde bile çok iyi oldu 1 tanesini direkt modeme bağladım diğer ikisini belirlediğim noktalara koydum Wi-Fi sorunum çözüldü. Boş günümde OpenWrt kurmayı deneyeceğim.

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Hocam merhaba M3000 almak istiyordum da kafama bir şey takıldı bu OpenWrt'yi kurarken izlemem gereken yol nedir yardımcı olabilir misiniz?
Burada anlattım.
Aslında kolay bir kurulumu var tek yapman gereken cihaz arayüzüne girip güncelleme kısmından güncelleme dosyası ile OpenWrt'yi kurman buradan M3000 V1 dosyasını indirebilirsin sonrasında OpenWrt'yi kurduğunda 192.196.1.1 adresine girip bu dosya ile System kısmına gelip flash Firmware kısmına girip flash New Firmware'den indirdiğin dosyayı bulup cihazı güncellemen sonrasında cihaz kullanıma hazır hale gelecek ama bu işlemi 3 cihazada yapman gerekiyor bunları yaptıktan sonra Wi-Fi ayarlarını da anlatırım.

Siz M3000 mi kullanıyosunuz hocam ne gibi bir artıları var kullanıyor iseniz? Bir de tek tek cihazlara nasıl kurulum yapmam gerekiyor.

Yardımlarınız için tekrardan çok teşekkür ederim.

Hocam OpenWrt kurdunuz mu?

Hocam soruma cevap vermediniz ama

Son düzenleme:
Siz M3000 mi kullanıyosunuz hocam ne gibi bir artıları var kullanıyor iseniz? Bir de tek tek cihazlara nasıl kurulum yapmam gerekiyor.

Hocam OpenWrt kurdunuz mu?

Hocam soruma cevap vermediniz ama.

Hayır hocam kullanmıyorum ama OpenWrt ile kullananların memnun olduğunu biliyorum çünkü OpenWrt ile kullandıklarında ülke kısıtlamasını kaldırıp cihazın standart sinyalini arttırabiliyorlar kurulum adımlarını öncekı postta linkleriyle birlikte atmıştım tam olarak nerede takıldınız.

Son düzenleme:
Hayır hocam kullanmıyorum ama OpenWrt ile kullananların memnun olduğunu biliyorum çünkü OpenWrt ile kullandıklarında ülke kısıtlamasını kaldırı cihazın standart sinyalini arttırabiliyorlar kurulum adımlarını öncekı postta linkleriyle birlikte atmıştım tam olarak nerede takıldınız.

Daha başlamadım hocam şu an normal olarak kullanıyorum. Bir sorum var OpenWrt kurduğumda telefon App ile yöntebilecek miyim cihazları acaba?

Cihazı 192.168.1.1 arayüzünden yönetebileceksin.

Ekran görüntüsü 2025-07-03 202729.webp

Hocam cudy_m3000-V1-sysupgrade. Bin dosyasını yüklemeyeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum.