Buradaki linki denermisin.Eki Görüntüle 160117
Hocam cudy_m3000-V1-sysupgrade. Bin dosyasını yüklemeyeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?hasothepaso
Çalışkan
Buradaki linki dener misin?
Aynı hocam.
Drive linkinden M3000 V1 dosyasını mı denedin?
hasothepaso
Çalışkan
Evet hocam.
Cihazının rengi nedir ve cihazının altındaki etikette hangi model olsuğu yazıyor mu M3000 V1 ya da M3000 V2 olduğu gibi?
hasothepaso
Çalışkan
Cihazının rengi nedir ve cihazının altındaki etikette hangi model olsuğu yazıyor mu M3000 V1 ya da M3000 V2 olduğu gibi?
Siyah hocam V1 modeli.
Valla hocam normalde olması lazım senin sorununu anlamadım kusura bakma hatta direk sayfasını atayım kendinde bak istersen.
dnmezhuseyin
Başarılı
Eki Görüntüle 160117
Hocam cudy_m3000-V1-sysupgrade. Bin dosyasını yüklemeyeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum.
OpenWrt'yi bende şu anda kurmak istedimde sizinle aynı hatayı aldım çözebildiniz mi?
Sıfırlama yaptım daha sonrasında Genel Ayarlar>Yazılım Kısmından bu siteden indirdiğim .bin dosyasını yükledim.
OpenWRT kurmuş oldum.
Son düzenleme:
hasothepaso
Çalışkan
Hocam mesajınızı yeni gördüm nasıl yaptınız anlatır mısınızOpenWrt'yi bende şu anda kurmak istedimde sizinle aynı hatayı aldım çözebildiniz mi?
Sıfırlama yaptım daha sonrasında Genel Ayarlar>Yazılım Kısmından bu siteden indirdiğim .bin dosyasını yükledim.
OpenWRT kurmuş oldum.
@dnmezhuseyin,
Son düzenleme: