kaantoker Üstün Sadakat Rozeti Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 1.448 Yer Kyrenia, TRNC 4 Temmuz 2024 #11 Surface Area dedi: Anladım, eğer eski abone iseniz ve modem de eski ise yenileme talep edebilirsiniz . Genişletmek için tıkla... Valla 1 ay önce yenileme talep ettim de kiralık modemlerde anladığım kadarıyla bufferbloat problemi yaşanıyor. Yapacak bir şey yok bir şekilde idare ediyorum ama genel olarak Kablonet'den çok memnunum.
Surface Area dedi: Anladım, eğer eski abone iseniz ve modem de eski ise yenileme talep edebilirsiniz . Genişletmek için tıkla... Valla 1 ay önce yenileme talep ettim de kiralık modemlerde anladığım kadarıyla bufferbloat problemi yaşanıyor. Yapacak bir şey yok bir şekilde idare ediyorum ama genel olarak Kablonet'den çok memnunum.
S Surface Area Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.566 Makaleler 2 Beğeniler 2.845 4 Temmuz 2024 #12 kaantoker dedi: Vallahi 1 ay önce yenileme talep ettim de kiralık modemlerde anladığım kadarıyla bufferbloat problemi yaşanıyor. Yapacak bir şey yok bir şekilde idare ediyorum ama genel olarak Kablonet'den çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Ben de Kablonet kullanıcısıyım. H&D modemi kullanıyorum ancak kendisinden pek memnun olduğum söylenemez.
kaantoker dedi: Vallahi 1 ay önce yenileme talep ettim de kiralık modemlerde anladığım kadarıyla bufferbloat problemi yaşanıyor. Yapacak bir şey yok bir şekilde idare ediyorum ama genel olarak Kablonet'den çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Ben de Kablonet kullanıcısıyım. H&D modemi kullanıyorum ancak kendisinden pek memnun olduğum söylenemez.