Makaleler
1
Yer
Queens
Superonline 1000 Mbps internet kullanıyoruz. Modem benim odamda ve oturma odasına uzak kalıyor. Wi-Fi çekmiyor. Bu var ama yeterli olmuyor. Bağlantısı sürekli kesiliyor. Bu durumda ne yapmalıyız? (modemin yerini değiştirmek haricinde)

Superonline 1000 Mbps internet kullanıyoruz. Modem benim odamda ve oturma odasına uzak kalıyor. Wi-Fi çekmiyor. Bu var ama yeterli olmuyor. Bağlantısı sürekli kesiliyor. Bu durumda ne yapmalıyız? (modemin yerini değiştirmek haricinde)
2.4 Gigahertz daha uzun menzilli oluyor 2.4 GHz yapabilirsin ama hız düşebilir. 5 GHz kısa menzilli ama daha hızlı

Tam olarak nasıl yapabilirim bunları modemlerden hiç anlamıyorum.
2.4 GHz uzun menzil- yavaş hız.. 5 GHz kısa menzil- yüksek hız oluyor. Üstteki arama çubuğuna 192.168.1.1 yazarak Modem arayüzünden kullanıcı adı ve şifreyi girerek yapabilirsin.

@Peter son durum nedir hocam.

Son düzenleme:
2.4 GHz uzun menzil- yavaş hız. 5 GHz kısa menzil- yüksek hız oluyor. üstteki arama çubuğuna 192.168. 1. 1 yazarak modem arayüzünden kullanıcı adı ve şifreyi girerek yapabilirsin.

@Peter son durum nedir hocam.

Hocam 192.168. 1.1'e giremiyorum daha önce admin-Superonline yazarak girmiştim ama şu an yanlış diyor.

Powerline adaptörleri de kullanabilirsiniz. Elektrik tesisatı ne kadar iyiyse o kadar iyi performans veriyor. Kablosuz routerlar ile direkt kablolu bağlantı arasında bir performansı var denebilir.