Modeme uzak oturma odası için ne yapılmalı?

Peter

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
Queens
Superonline 1000 Mbps internet kullanıyoruz. Modem benim odamda ve oturma odasına uzak kalıyor. Wi-Fi çekmiyor. Bu var ama yeterli olmuyor. Bağlantısı sürekli kesiliyor. Bu durumda ne yapmalıyız? (modemin yerini değiştirmek haricinde)

2.4 Gigahertz daha uzun menzilli oluyor 2.4 GHz yapabilirsin ama hız düşebilir. 5 GHz kısa menzilli ama daha hızlı

Tam olarak nasıl yapabilirim bunları modemlerden hiç anlamıyorum.
2.4 GHz uzun menzil- yavaş hız.. 5 GHz kısa menzil- yüksek hız oluyor. Üstteki arama çubuğuna 192.168.1.1 yazarak Modem arayüzünden kullanıcı adı ve şifreyi girerek yapabilirsin.

@Peter son durum nedir hocam.

Son düzenleme:

Hocam 192.168. 1.1'e giremiyorum daha önce admin-Superonline yazarak girmiştim ama şu an yanlış diyor.

Hocam 192.168. 1.1'e giremiyorum daha önce admin-Superonline yazarak girmiştim ama şu an yanlış diyor.
Büyük küçük harfe duyarlı, dikkat et. Bunlar olmazsa modemin altında yazması gerek arayüz şiferrsinin.

Kullanıcı adı: admin
şifre: superonline

Büyük küçük harfe duyarlı, dikkat et. Bunlar olmazsa modemin altında yazması gerek arayüz şiferrsinin.

Kullanıcı adı: admin.
Şifre: superonline.

Eminim bu şekilde yazdığıma otomatik düzeltme yapmış büyük harfi burada.

Admin-Superonline yazarak girmiştim ama şu an yanlış diyor.

Powerline adaptörleri de kullanabilirsiniz. Elektrik tesisatı ne kadar iyiyse o kadar iyi performans veriyor. Kablosuz routerlar ile direkt kablolu bağlantı arasında bir performansı var denebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…