Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
İstisnalar bitmez hocam. Bu tuşu moderasyona yasaklamak gerek. Basıp geçiyorlar, arkasından biz düzeltiyoruz. Moderasyon bu tuş yüzünden işimi zorlaştırıyorsa ben ne anladım bundan?Evet, bazen ciddi hatalar yapıyor eklenti. Bunları istisnalara ekliyoruz gördükçe.
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Ben bu durumdan dolayı 1 saat uyarı yedim bununla alakalı destek bileti oluşturdum ama halen yanıt alamadım. Her konu açtığım da kontrol edip düzelt butonuna basıyorum mesajı öyle gönderiyorum 5 dakika geçmiyor hemen 1 saat uyarı cezası alıyorum. İtiraz etmeye çalışıyorum ama hiçbir yönetici itirazı kabul etmiyor maalesef. Bu durumun önüne geçilmesinden yanayım artı tuşuna headshoot attım.
- Makaleler
- 9
Otomatik Düzeltme Kullanımı Hakkında
Sevgili moderatör arkadaşlarım, dün açtığım konuda otomatik düzeltme kullandığınız için halihazırda doğru yazılan şeyler yanlış yazıldı. Kullanmayın... https://techolay.net/sosyal/konu/delta-gps-750fb-80-platinum.9994/#post-130020 Misal; AX1600i --> AX1600I Bir yerde de mV --> MV şeklinde...
Daha önceden bununla alakalı bir konu açmıştım, iplenmedi çok talep olmasına rağmen.
Sonra raporlayın bize düzeltelim diyorlar. Senin işin zaten en başından düzgün onaylamak konuyu. Niye ben içine ettiğin konumu sana raporlamak zorunda kalıyorum?
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Otomatik Düzeltme Kullanımı Hakkında
Sevgili moderatör arkadaşlarım, dün açtığım konuda otomatik düzeltme kullandığınız için halihazırda doğru yazılan şeyler yanlış yazıldı. Kullanmayın... https://techolay.net/sosyal/konu/delta-gps-750fb-80-platinum.9994/#post-130020 Misal; AX1600i --> AX1600I Bir yerde de mV --> MV şeklinde...techolay.net
Daha önceden bununla alakalı bir konu açmıştım, iplenmedi çok talep olmasına rağmen.
Sonra raporlayın bize düzeltelim diyorlar. Senin işin zaten en başından düzgün onaylamak konuyu. Niye ben içine ettiğin konumu sana raporlamak zorunda kalıyorum?
En iyisi Moderasyon Ekibini komple banlatalım, hep o mu bizi banlayacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
hmz4hsg
Yetkin
.img dosyaları da sorun çıkartıyor. Örnek olarak system.img olması gerekirken system. İmg olarak düzeltiliyor.
@Recep Baltaş
@Recep Baltaş
- Makaleler
- 9
En iyisi Moderasyon Ekibini komple banlatalım, hep o mu bizi banlayacak.
Sorunlar bir şeyleri düz yasaklayarak veya banlayarak çözülemezler. Bu kolaycılıktır, yöntem geliştirmeyi bilmemektir.
Ortada bir problem var, moderasyonu kolaycılığa iten bir durum var. Ben de kullanmayın o tuşu diyorum işte. İnsan hatası olsa, konular öyle bozulsa bir şey demem ki bilerek yapılmadığı sürece konu bütünlüğü zaten bozulmuyor. Bu senaryoda hem emek yok, hem düzgün olan şeyi bozmak var. Emek olup hata olsa hiç problem değil, gidip raporlarım ilgili yeri, insanlık hali derim. Bu durum düpedüz saçmalık, iş bilmemezlik.
Sorunlar bir şeyleri düz yasaklayarak veya banlayarak çözülemezler. Bu kolaycılıktır, yöntem geliştirmeyi bilmemektir.
Hocam ironi gibiydi sanki
- Makaleler
- 9
Hocam ironi gibiydi sankiHem moderatörlerden bu tuşu komple kaldırmak da aynı kapıya çıkmıyor mu?
Evet o aklıma geldi, sadece biraz fazla yıldım bu konudan o yüzden... Rage gibi bir şey oldu yani. Calm rage.
- Makaleler
- 4
Şu düzelt butonu her şeyi mahvediyor resmen. Bence de böyle bir şey yapılmalı ya da bu butonun işlevi düzeltilmeli. Bunun yüzünden düzelt butonunu kullanmaya korkuyorum.
Hiken
Yetkin
Doğrusu "merhaba". Robotu gizlice yoldan çıkarmak mı istiyorsunuz?Hocam konuya başlarken "merhabalar" şeklinde giriş yapıyorum ancak moderasyon "Düzelt"e basınca "merhaba"ya çeviriyor. Benim için bu kelimeye el atar mısınız?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347