Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu durumdan dolayı 1 saat uyarı yedim bununla alakalı destek bileti oluşturdum ama halen yanıt alamadım. Her konu açtığım da kontrol edip düzelt butonuna basıyorum mesajı öyle gönderiyorum 5 dakika geçmiyor hemen 1 saat uyarı cezası alıyorum. İtiraz etmeye çalışıyorum ama hiçbir yönetici itirazı kabul etmiyor maalesef. Bu durumun önüne geçilmesinden yanayım artı tuşuna headshoot attım.

Daha önceden bununla alakalı bir konu açmıştım, iplenmedi çok talep olmasına rağmen.

Sonra raporlayın bize düzeltelim diyorlar. Senin işin zaten en başından düzgün onaylamak konuyu. Niye ben içine ettiğin konumu sana raporlamak zorunda kalıyorum?

Daha önceden bununla alakalı bir konu açmıştım, iplenmedi çok talep olmasına rağmen.

Sonra raporlayın bize düzeltelim diyorlar. Senin işin zaten en başından düzgün onaylamak konuyu. Niye ben içine ettiğin konumu sana raporlamak zorunda kalıyorum?

En iyisi Moderasyon Ekibini komple banlatalım, hep o mu bizi banlayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi Moderasyon Ekibini komple banlatalım, hep o mu bizi banlayacak.

Sorunlar bir şeyleri düz yasaklayarak veya banlayarak çözülemezler. Bu kolaycılıktır, yöntem geliştirmeyi bilmemektir.

Ortada bir problem var, moderasyonu kolaycılığa iten bir durum var. Ben de kullanmayın o tuşu diyorum işte. İnsan hatası olsa, konular öyle bozulsa bir şey demem ki bilerek yapılmadığı sürece konu bütünlüğü zaten bozulmuyor. Bu senaryoda hem emek yok, hem düzgün olan şeyi bozmak var. Emek olup hata olsa hiç problem değil, gidip raporlarım ilgili yeri, insanlık hali derim. Bu durum düpedüz saçmalık, iş bilmemezlik.

Sorunlar bir şeyleri düz yasaklayarak veya banlayarak çözülemezler. Bu kolaycılıktır, yöntem geliştirmeyi bilmemektir.

Hocam ironi gibiydi sanki 🥲 Hem moderatörlerden bu tuşu komple kaldırmak da aynı kapıya çıkmıyor mu? Bilinçli kullanıldığı vakit verimli olsa da eğer kullanıyorsa moderatör bence bunun üstüne en son kendisi kontrol etmeli sıkıntı olmaması için. Bunun yolu gene moderatörün iş bilme durumuna kalmış.

Şu düzelt butonu her şeyi mahvediyor resmen. Bence de böyle bir şey yapılmalı ya da bu butonun işlevi düzeltilmeli. Bunun yüzünden düzelt butonunu kullanmaya korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.