Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Sürü müdür?" ile ilgili rapor gönderdim aslında ben 3-4 gün önce. Gerekli yerlere iletildi denilmişti.

1711576989517.webp

Evet, bazen ciddi hatalar yapıyor eklenti. Bunları istisnalara ekliyoruz gördükçe.

Sıkıntı şu ki istisnalar bitmek bilmiyor çünkü cümlenin genel yapısına göre farklı farklı çok fazla durum olabiliyor. Bir yerde "sürü müdür?" olması gerekir, başka bir yerde "sürümüdür." Sistem tam nasıl çalışıyor bilmiyorum da bu durumların çoğunun bile üstesinden gelebilmesi zor hissettiriyor.

Hâl böyle olunca düzgün olan yazıyı oldukça kötü bir biçimde bozabiliyor bu sistem. Bu hataları bildirmek için bir geri bildirim sistemi bile var ama dediğim gibi, tek tek bildire bildire en fazla ne kadar giderilebilir ki hatalar?

Öneri sahibinin makalesini başından sonuna okuyarak denk gelmiştim ben de bu bahsedilen hataya, öyle kolay görülebilecek bir hata da değil yani. Kaldı ki bunun gibi görünmesi zor olan gerçek yazım hatalarına da az rastlamadım. "Buton kullanılmasa ne olur ki?" diye düşünmeden edemiyorum.

Kullanımının kısıtlanması çok mu zorluk yaratacaktır? Yapay zeka desteği gelene kadar ben de kısıtlanması taraftarıyım maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok kullandıktan sonra yazıyı kontrol etmeyecekse kullanmasınlar en azından.

Geçen gördüm, soru olmamasına rağmen "-müdür, -mıdır" gibi eklerin sonuna soru işareti gelmiş.

Neleri düzeltip bozduğunu öğrendikten sonra kabaca düzeltip basıyorsun. Ona rağmen yanlış varsa bildirim sisteminden bildiriyorsun. Böyle böyle gelişiyor işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.