Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Önerilerin dikkate alınması güzel, düzelt butonu zaten genel olarak sorunluydu. Moderasyon bazlı düzeltme yapılması da mantıklı olmuş. 
Elma ısıran
Üstün
Bu çok önemli bir konu. Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Gruplaşmaları hissedebiliyordum ama her şeye rağmen bu kadar kötü düşünmemiştim. Bu zorbalamadan ben de nasibimi aldığıma emin oldum artık. Ciddiye alındığına sevindim.Bu arada yeri gelmişken ben de bir iki kelam edeyim: Discord kanallarınızda forumdaki kullanıcılara karşı kutuplaşıyorsunuz, başkalarını zorbalıyorsunuz. Bunu uzun zamandır biliyoruz ama çok ses etmiyorduk. Bu saçmalık konusunda bir bilet daha gelirse gruptaki herkese 1 ay ila 1 yıl arasında ban atmayı düşünüyorum.
Silverback Gorilla
Üstün
Kim olduklarını sosyalin %90 biliyor zaten. Dikkatte alınması iyi olmuş.Bu zorbalamadan ben de nasibimi aldığıma emin oldum artık. Ciddiye alındığına sevindim.
Bence kısa süreliğine devre dışı bırakılmamalı silinmeli bu eklenti konunun şeklini bile bozuyor yanlış anlaşılmalar meydana geliyor.
Forumdaki çoğu kişi (ben dahil) üşengeç oldu. Yazısını yazıyor sonra düzelt butonuna basıyor mesajını yolluyor.
Forumdaki çoğu kişi (ben dahil) üşengeç oldu. Yazısını yazıyor sonra düzelt butonuna basıyor mesajını yolluyor.
Darth Maul
Deneyimli
Mükemmel 
- Makaleler
- 4
Her oneri isteyen ya da sorunu olan satirlarca mi yazi yaziyor da denetimi uzun surecek?Orada "zaman alır" diye bahsetmemin sebebi moderatörün zamanının gitmesi değil, konuların geç onaylanması, konuyu düzeltirken haliyle geç onaylanacak, o konu ile uğraşırken diğer konular da birikecektir.
Konularin denetimi uzun surecek diye de kolaya kacarlarsa onay sisteminin ne anlami kaliyor burda? Ki gec onaylanmasina ragmen basliklarda, konu iceriginden duzeltilmeyen seyler goruyorum ben.
Uyuyan Sincap
Üstün
Recep Hocam, bu forumu siz kurdunuz; artık onu idare etmek ve yükseltmek bize düşer. Gerekirse her kelimeyi TDK’dan bakarak yazacağıma ve yazım yanlışı yapmadan, konuları sapıtmadan insanlara yardımcı olacağıma namusum ve şerefim üzerine ant içerim. Değerli forum üyeleri, lütfen siz de ant içiniz.Öncelikle silinen mesajları geri aldım. Enes'e daha çok videolara odaklanacağımı ve bu yüzden forumda mod kadrosunu artırması gerektiğini belirttim. Bildiğim kadarıyla iki kişi daha katıldı kadroya.
Düzelt butonuna gelince:
Bu özellik Mikail tarafından yazılmıştı. Fakat kendisi yazdığı kodlara bir daha dönüp bakmadı maalesef. Kodlara açıklama da yazmasını söylemiştim, böylece kodda değişiklik yapmak isteyen birisi neyin ne olduğunu anlayacaktı. @Leo'ya koda bakmasını söyledim ama maalesef eklenti anlaşılamaz bir vaziyette idi. Bu durumda bu eklentiyi zaten XenForo 2.3 ile birlikte kullanamayacağız gibi.
Ben burada Technopat anlayışı olsun istemiyorum. Taleplere kulak tıkamak istemiyorum. Düzelt özelliğini kapatabiliriz. Öte yandan bundan sonra yazım yanlışında uyarı süresi 1 saat olmaz. En az 2 saat, hatta belki de daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum zira özelliği kapatmak inanılmaz bir yük bindirecek.
Hatta özelliği şimdi kapatıyorum. Enes buna göre kadroyu artırsın. Bundan sonra gönüllü moderatör de alabiliriz açıkçası.
Bu arada yeri gelmişken ben de bir iki kelam edeyim: Discord kanallarınızda forumdaki kullanıcılara karşı kutuplaşıyorsunuz, başkalarını zorbalıyorsunuz. Bunu uzun zamandır biliyoruz ama çok ses etmiyorduk. Bu saçmalık konusunda bir bilet daha gelirse gruptaki herkese 1 ay ila 1 yıl arasında ban atmayı düşünüyorum.
- Düzelt butonu eklenti güncellenene ya da yeniden yazılana kadar kapanmıştır.
- Yazım yanlışlarında uyarı süresi artık minimum 2 saat olacak.
Sevgiler.
Bu konuyu dün gece incelemiştim; ancak mesaj gönderme fırsatım olmamıştı. Bugün gördüğüm bildirimden anladığım kadarıyla konuyla ilgili hızlıca aksiyon alınmış. Bu hızlı ve etkili çözümü takdirle karşılıyorum. 
Doğru karar, elinize sağlık. Bir zahmet de kim neyin nasıl yazılacağını bilsin.Öncelikle silinen mesajları geri aldım. Enes'e daha çok videolara odaklanacağımı ve bu yüzden forumda mod kadrosunu artırması gerektiğini belirttim. Bildiğim kadarıyla iki kişi daha katıldı kadroya.
Düzelt butonuna gelince:
Bu özellik Mikail tarafından yazılmıştı. Fakat kendisi yazdığı kodlara bir daha dönüp bakmadı maalesef. Kodlara açıklama da yazmasını söylemiştim, böylece kodda değişiklik yapmak isteyen birisi neyin ne olduğunu anlayacaktı. @Leo'ya koda bakmasını söyledim ama maalesef eklenti anlaşılamaz bir vaziyette idi. Bu durumda bu eklentiyi zaten XenForo 2.3 ile birlikte kullanamayacağız gibi.
Ben burada Technopat anlayışı olsun istemiyorum. Taleplere kulak tıkamak istemiyorum. Düzelt özelliğini kapatabiliriz. Öte yandan bundan sonra yazım yanlışında uyarı süresi 1 saat olmaz. En az 2 saat, hatta belki de daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum zira özelliği kapatmak inanılmaz bir yük bindirecek.
Hatta özelliği şimdi kapatıyorum. Enes buna göre kadroyu artırsın. Bundan sonra gönüllü moderatör de alabiliriz açıkçası.
Bu arada yeri gelmişken ben de bir iki kelam edeyim: Discord kanallarınızda forumdaki kullanıcılara karşı kutuplaşıyorsunuz, başkalarını zorbalıyorsunuz. Bunu uzun zamandır biliyoruz ama çok ses etmiyorduk. Bu saçmalık konusunda bir bilet daha gelirse gruptaki herkese 1 ay ila 1 yıl arasında ban atmayı düşünüyorum.
- Düzelt butonu eklenti güncellenene ya da yeniden yazılana kadar kapanmıştır.
- Yazım yanlışlarında uyarı süresi artık minimum 2 saat olacak.
Sevgiler.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-