Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Bu sayede günün sonunda çoğunluğun değil de yöneticilerin dediğinin olduğunu gördük.Salute to the fallen soldier. O7
Eki Görüntüle 58905
Verilen bu güzel savaşı -benzetme yapıyorum- birkaç günlüğüne kazanmış olduk en azından, öneriye katılan herkese teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen de ciddiye alıyorsun ha.
Küresel güçler tarafından Recep Baltaş'a bu uygulamayı geri çekmesi için baskı kurulduğunu düşünüyorum.Salute to the fallen soldier. O7
Eki Görüntüle 58905
Verilen bu güzel savaşı -benzetme yapıyorum- birkaç günlüğüne kazanmış olduk en azından, öneriye katılan ve fikrini yazıp ortaya koyan herkese teşekkürler.
- Makaleler
- 1
Sosyalde "düzelt" olmadan kimin ne olduğunu gördük. Bana kalırsa faydalı bir süreydi, taşlar kafamda oturdu.
Hep öyle olmuyor mu? Ben şimdiye kadar yöneticilerin genel olarak istemediği bir önerinin gerçekleştiğini hatırlamıyorum. Hem üyeler hem yönetim olumlu bakarsa öneriler uygulanıyor. Kuru kalabalık olarak istersek konuya +1000 verelim yönetim istemezse yine uygulanmayacaktır.
Bu sayede günün sonunda çoğunluğun değil de yöneticilerin dediğinin olduğunu gördük.
Hep öyle olmuyor mu? Ben şimdiye kadar yöneticilerin genel olarak istemediği bir önerinin gerçekleştiğini hatırlamıyorum. Hem üyeler hem yönetim olumlu bakarsa öneriler uygulanıyor. Kuru kalabalık olarak istersek konuya +1000 verelim yönetim istemezse yine uygulanmayacaktır.
- Makaleler
- 7
Sosyalde "düzelt" olmadan kimin ne olduğunu gördük. Bana kalırsa faydalı bir süreydi, taşlar kafamda oturdu.
Amaç da oydu, üyelerin düşündüğünün arkasında yönetimin düşündüğü onlarca neden yattığını göstermek istedik. Anlaşılan bazıları bu durumu kavramışken bazıları hâlâ kavrayamayıp yönetime bu konuda olumsuz eleştiride bulunuyorlar.
Durum tam olarak böyle, sonuçlarını öngörebiliyoruz ve bu doğrultuda önerileri işleme alıyoruz. Diğer türlü Sosyal'i çocuk parkına çeviririz bu öneriyi uyguladığımız zamandaki gibi
Aslında tek istediğim moderasyondan kaldırılmasıydı da eh... radikalleştiğimi söylesem yalan olmaz.Amaç da oydu, üyelerin düşündüğünün arkasında yönetimin düşündüğü onlarca neden yattığını göstermek istedik. Anlaşılan bazıları bu durumu kavramışken bazıları hâlâ kavrayamayıp yönetime bu konuda olumsuz eleştiride bulunuyorlar.
Her devrim önce kendi çocuklarını yer...Aslında tek istediğim moderasyondan kaldırılmasıydı da eh... radikalleştiğimi söylesem yalan olmaz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.