Teşekkürler konu için, gönderdim hocam 
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Eğer yaş konusunda istisna gösterilirse olmak isterim.
- Makaleler
- 9
4. şarttan kaçırıyoruz.
Ufak çaplı derken yaşın büyüklüğüyle alakalı mı yoksa birkaç kişiye istisna tanılabilir anlamında mı?Eklemede bulundum, ufak çaplı istisnalar tanınabilir demiş olayım.
Direkt katılacağım yaş istisnası varsa çünkü.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Henüz Technopat kadar kalabalık olmayan bir foruma neden mesaili moderatörlük isteniyor anlamadım. Mesaili moderatörlük kolay değil, Kızılay'da iken koşa koşa eve gittiğim zamanlar olmuştur.
Başvurdum. Umarım kabul edersiniz. 
- Makaleler
- 7
Ufak çaplı derken yaşın büyüklüğüyle alakalı mı yoksa birkaç kişiye istisna tanılabilir anlamında mı?
Direkt katılacağım yaş istisnası varsa çünkü.
Aşırıya kaçmadan, 1, bilemedin 2 yaş olacak şekilde istisna yapabiliriz diye düşünüyorum.
Henüz Technopat kadar kalabalık olmayan bir foruma neden mesaili moderatörlük isteniyor anlamadım. Mesaili moderatörlük kolay değil, Kızılay'da iken koşa koşa eve gittiğim zamanlar olmuştur.
Gelecekteki müsaitlikleri de öğrenmek adına bütün bu bilgileri aldık, şu an için vardiya sistemi olmayacak.
Şimdilik yok, gönüllü olarak şu anlık bütçe aşırı yüksek olmadığından.Merhaba. Moderatörlere herhangi bir aylık maaş bağlıyor musunuz?
Bak yazmışlar buraya. "İlk etapta gönüllülük esaslı moderatörlük söz konusu olacaktır"Merhaba. Moderatörlere herhangi bir aylık maaş bağlıyor musunuz?