Moderatör Arıyoruz

Bana kalırsa yaş şartında istisnaya izin verilmemeli. Zaten 16-17 yaşında olan biri akşam 4-5'e kadar okulda oluyor, ödevleri sınavları oluyor. Moderatörlük ise belli bir vakit istediğinden 18 yaş altına bu sorumluluğun veren için de verilen için de uygun olduğunu düşünmüyorum. Ha istisnanın da istisnası durumlar vardır bir şey diyemeyeceğim.

Başvuru güzel fakat moderatörlük için zaman ayıramam. Çoğunlukla technopattaki gibi burada da Mortal Kombat konularıyla ilgileneceğim o kadar. Trailer vb. bunlar için konusunu açarım.

İleride maaşımtrak bir şeyler vereceklerdir moderatörlere burada geçirecekleri zaman karşılığında. Şu an yeterli bütçeye sahip olmadıklarından gönüllülük esaslıdır diye düşünüyorum. Yani bu madde onun için yazılmış. O kısımda merak ettiğim de şu, diyelim ki maaşımtrak dediğimiz şey geldi. Bunun vergisi oluyor mu, olursa nasıl oluyor? Sonuçta bildiğim üzere banka hesabına gelen düzenli gelirler vergilendirmeye taabi tutuluyor(?)

O zamanı gelince düşünülür. Belki dediğiniz "maaşımtrak" bedel parayla değil, sponsorlardan gelen ürünlerle ödenir. Bunları konuşmak için çok erken ama.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…