Başvuru yapabilirsiniz hocam, incelenecektir.Merhaba, moderatör alımı için belirli zamanlar mı var? Şu an için durum nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?Cevabınız için teşekkürler. Şu anda bilgisayarla alakalı birkaç sorunum var bu yüzden başvuru yapmam biraz zaman alacaktır. Mobilden moderatörlük yapmak neden zor? Dezavantajı var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet var, denetim yaparken hızlı olmanız gerekir. Bu mobilde çok sınırlı oluyor. O yüzden çok sıcak bakmıyoruz.Cevabınız için teşekkürler. Şu an da bilgisayarla alakalı birkaç sorunum var bu yüzden başvuru yapmam biraz zaman alacaktır. Mobilden moderatörlük yapmak neden zor? Dezavantajı var mı?
- Makaleler
- 10
Yapın, yapın. Değerlendirmeye alınıyor gerektiği zaman.Merhaba, moderatörlük başvurusu yapabiliyor muyuz?
- Makaleler
- 14
Bilet sisteminden formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz.Merhaba, moderatörlük başvurusu yapabiliyor muyuz?
Zehri aldı.Merhaba, moderatörlük başvurusu yapabiliyor muyuz?
- Makaleler
- 14
Niye moderatörler zehirlenmiş insanlar mı?
Son düzenleme:
Estağfurullah, dün moderatörlük yaptı ya ondan dedim.Niye moderatörler zehirlenmiş insanlar mı?
(Bu alakasız yanıtımı birazdan sileceğim.)
- Makaleler
- 14
Yaptığı işlemler gayet de iyidi.Estağfurullah, dün moderatörlük yaptı ya ondan dedim.![]()
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-