Başvuru 1 haftadan fazladır beklemedeyse ne yapılmalı?
Başvuru sırasına göre listeleniyor ve bakılıyor. Beklemede yazıyorsa bekleyeceksinizMerhaba, ben de 15 Mayıs tarihinde başvuruda bulundum. Şu an 'beklemede' yazıyor. Ne zaman incelemeye alınır?
Başvuru 1 haftadan fazladır beklemedeyse ne yapılmalı?
Başvuru sırasına göre listeleniyor ve bakılıyor. Beklemede yazıyorsa bekleyeceksinizMerhaba, ben de 15 Mayıs tarihinde başvuruda bulundum. Şu an 'beklemede' yazıyor. Ne zaman incelemeye alınır?
Başvuru sırasına göre listeleniyor ve bakılıyor. Beklemede yazıyorsa bekleyeceksiniz![]()
Sadece Açık yazıyorsa durum ne oluyor? Bu üçü de yazmıyor.Başvurunuzun statüsüne bakarak durumu anlayabilirsiniz.
Beklemede İncelemede Reddedildi Bu ifade başvurunuzun henüz değerlendirme aşamasına geçmediğini fakat reddedilmediğini gösterir. Bu ifade başvurunuzun inceleme aşamasında olduğunu gösterir. Bu ifade başvurunuzun reddedildiğini gösterir.
Sadece Açık yazıyorsa durum ne oluyor? Bu üçü de yazmıyor.
Galiba başvuru konusunda biraz ağır işliyor sistem, ya da yeterli moderatör kadrosuna sahip oldukları için bakılmıyor. Ama aynı şekilde ana sayfa için editörlük başvuruma da henüz bakılmadı. Bilemiyorum..