Selamlar, anlıyorum hata var/yok bunu düzenleme ile kontrol edebilirsiniz. Hatta hata vs. durumlar varsa kesinlikle düzenlensin ve buna bir şey söyleyemem, canınız sağ olsun. Ancak sizlere bir örnek göstereceğim.
Steam'de indirime girmiş adı sanı bilinen oyunların listesi taze taze hazırlandı! Umarım aradığınız oyunlar liste içerisinde uygun fiyata vardır. Liste içerisinden oyun alacaklara şimdiden hayırlı olsun! [TABLE style='width: 100%;'] [TH colspan='8' style='background-color: rgb(0, 0, 0);width...
Bu örnek konuda tabloyu düzenlerken canımız çıkıyor. Tablonun ilk başta konu oluştururken ön izlemesi bu durumda fayda sağlamadığı için ona göre oluşturuyorum ve bazen beklediğim gibi olmuyor. Konu onaylanana kadar acele ile sürekli konuyla haşır neşir içerisindeyim. Moderatör arkadaş tarafından düzenleme yapıldı ve düzenleme yüzünden tablo bozuldu. Tekrardan canı sağ olsun ama tabloyu 1 saat geçtikten sonra ne düzenleyebiliyorum ne düzenleme yapan arkadaştan geri bildirim alabildim. Lütfen bu tarz konulara istisnai harici düzenleme yapılmasın, tablo ile uğraştığımız emek boşa gidiyor.