Modlu Instagram kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kriyus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 268
  • Etiketler Etiketler
    kullanılır

Kriyus

Yetkin
Makaleler
1
Sanırım bazıları daha az şarj tüketiyormuş ve içlerinde Reels indirme falan varmış. Sizce kullanılır mı? Kullanılırsa hangisi kullanılmalı?
S24 Ultra kullanıyorum ve bazen Instagram'ın salak saçma hataları oluyor, videoları 4:3 falan yapıyor. Bunlar içinde geçmek istiyorum.

Instagram kendi uygulaması dışında kullanılan uygulamara sıcak bakmıyor. Özellikle sayfa yönetimi yapıyorsanız InstaFly bile güvenilir değil. Hesaplara gölge banı yedirttiği iddia ediliyor.

Eğer daha hafif bir uygulama arıyorsanız, Lite versiyonunu kullanabilirsiniz.

S26 Ultra kullanıyorum. Güvenlik açısından artık indirmiyorum böyle şeyler. Aero Instagram vardı mesela. Reklamları vesaire kaldırıyordu. Ama artık güncelleme alan modlu Instagram var mı bilmiyorum. Ben denediğimde güncel değildiler.

Şarj işine bir şey diyemem ama reels videoları normal uygulamada da indiriliyor.

Kullanılmaz, Aero bitti. Güncelleme çıkmıyor. Kullanıyordum, uygulama sürekli çöküp çöküp durdu, hesaptan otomatik çıkış falan yapıyor. Modlu Instagram önermiyorum.

Açık kaynak değil ise kesinlikle uzak durun. Yoksa hesabınızı başkalarının elinde iken izlersiniz.
Kardeşim kullanıyor, 2 yıldır hiçbir şey olmadı, şarj harcaması da azdı.

Eğer böyle şeyler varsa kullanmayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…