Kriyus

Yetkin
Makaleler
1
Sanırım bazıları daha az şarj tüketiyormuş ve içlerinde Reels indirme falan varmış. Sizce kullanılır mı? Kullanılırsa hangisi kullanılmalı?
S24 Ultra kullanıyorum ve bazen Instagram'ın salak saçma hataları oluyor, videoları 4:3 falan yapıyor. Bunlar içinde geçmek istiyorum.

Instagram kendi uygulaması dışında kullanılan uygulamara sıcak bakmıyor. Özellikle sayfa yönetimi yapıyorsanız InstaFly bile güvenilir değil. Hesaplara gölge banı yedirttiği iddia ediliyor.

Eğer daha hafif bir uygulama arıyorsanız, Lite versiyonunu kullanabilirsiniz.

Sanırım bazıları daha az şarj tüketiyormuş ve içlerinde Reels indirme falan varmış. Sizce kullanılır mı? Kullanılırsa hangisi kullanılmalı?
S24 Ultra kullanıyorum ve bazen Instagram'ın salak saçma hataları oluyor, videoları 4:3 falan yapıyor. Bunlar içinde geçmek istiyorum.

S26 Ultra kullanıyorum. Güvenlik açısından artık indirmiyorum böyle şeyler. Aero Instagram vardı mesela. Reklamları vesaire kaldırıyordu. Ama artık güncelleme alan modlu Instagram var mı bilmiyorum. Ben denediğimde güncel değildiler.

Açık kaynak değil ise kesinlikle uzak durun. Yoksa hesabınızı başkalarının elinde iken izlersiniz.
Instagram kendi uygulaması dışında kullanılan uygulamara sıcak bakmıyor. Özellikle sayfa yönetimi yapıyorsanız InstaFly bile güvenilir değil. Hesaplara gölge banı yedirttiği iddia ediliyor.

Eğer daha hafif bir uygulama arıyorsanız, Lite versiyonunu kullanabilirsiniz.
Sistem modu tespit ederse direkt olarak banlıyor. Aynı cihaz, aynı ağ, aynı telefon numarası ve aynı maillerden kurulacak olan hesaplar kaldırılıyor genelde. Forumda bile açtığı her hesabı kapatılan çoğu kişiyi görüyorduk.
Kardeşim kullanıyor, 2 yıldır hiçbir şey olmadı, şarj harcaması da azdı.

Eğer böyle şeyler varsa kullanmayabilirim.