Dün sabah ve bu sabah oynadım oyuna geceleri girmeye çalıştığımda yanıt vermiyorda kalıyor ve açılmıyor. Normalde de yanıt vermiyorda kalıyor ama bir süre sonra açılıyor. Geceleri girdiğimde 20 dakika falan beklesem bile yanıt vermiyor diyerek kalıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?MuhiddinBurak
Uzman
RAM verme olayını denediniz mi?
Helox
Üstün
Evet. 3GB RAM verili sadece oyunu açıyorum başka bir şey açmıyorum oynayacağım zaman.
MuhiddinBurak
Uzman
Tamam sen onu minimum 8 yapmayı dene sisteminde 16 ve 12 gb ram varsa.Evet. 3GB RAM verili sadece oyunu açıyorum başka bir şey açmıyorum oynayacağım zaman.
Helox
Üstün
Tamam sen onu minimum 8 yapmayı dene sisteminde 16 ve 12 GB RAM varsa.
Sistemde o kadar yok.
MuhiddinBurak
Uzman
Sistemde ne kadar RAM var toplam olarak, yani deneme yapa yapa aslında ideal miktarı da bulabilirsin.
Helox
Üstün
Sistemde ne kadar RAM var toplam olarak, yani deneme yapa yapa aslında ideal miktarı da bulabilirsin.
Sanırım RAM arttırıp/azaltınca oyun açılıyor şimdi yaptım ve açıldı. Yine de kökten çözmek için bir yöntem lazım bana.
MuhiddinBurak
Uzman
Tamamdır süper, olay zaten onla alakalı mod kurduğunda oyun cidden ağırlaşıyor RAM yetersiz kalıyor vs. ben normal kullanımda bile veriyorum normalde 2 GB veriyor olması lazım.Sanırım RAM arttırıp/azaltınca oyun açılıyor şimdi yaptım ve açıldı.
Helox
Üstün
Tamamdır süper, olay zaten onunla alakalı mod kurduğunda oyun cidden ağırlaşıyor RAM yetersiz kalıyor vs. ben normal kullanımda bile veriyorum normalde 2 GB veriyor olması lazım.
Sorun yine başladı beni çıldırtacak bu oyun.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-