Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GotfnX

Uzman
Şimdi eski kasa. Egzoz fan ve bir de büyük fan var. Ama bağlantısı nasıl olacak kafam basmadı. Genelde yeni kasalar topladım ve bir değişik geldi. Şimdi PSU'dan 2 Molex alıp bu fanlara takınca fanlarda dişi erkek iki Molex girişi var PSU'dan geleni takınca bir diğeri yani 2 fan olduğu için 2 yer boşta kalıyor. Böyle olması mı gerekiyor?

WhatsApp Image 2024-10-30 at 10.06.58 PM.webp
WhatsApp Image 2024-10-30 at 10.13.32 PM.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet boşta kalması normal. Bunun tasarım amacı eğer gerekirse Molex'ten devam eden kablo takın diye ama devam eden kablo takmaya ihtiyacınız yoksa, yani bol bol Molex kablonuz varsa boşta bırakabilirsiniz.
Evet boşta kalması normal. Bunun tasarım amacı eğer gerekirse Molex'ten devam eden kablo takın diye ama devam eden kablo takmaya ihtiyacınız yoksa, yani bol bol Molex kablonuz varsa boşta bırakabilirsiniz.

Kıl payı APU topladık düşük bütçe kasa olarak mahkum kaldım. Yakın zamanda değiştireceğim. Eski falan ama ahava akışı bir de içi biraz daha geniş olsaydı yeni kasalardan bana göre daha iyi.