Detaylar
Kim cevapladı?Molex soketlerin pinleri sıkıntılı olur, pinler içe kaçmış olabilir ona bir bakın, o boştaki soketin molex fanla alakası olmamalı.
LED'ler ayrı güç alıyorsada o görseldeki gibi bir soket görmedim hiç.
LED'ler ayrı güç alıyorsada o görseldeki gibi bir soket görmedim hiç.
Molex soketlerin pinleri sıkıntılı olur, pinler içe kaçmış olabilir ona bir bakın, o boştaki soketin Molex fanla alakası olmamalı.
Pinleri konu açmadan önce kontrol etmiştim hocam hepsi sağlam gözüküyor. PSU değiştirmeden önce bu sorun yoktu. Bir türlü çözemedim bu sorunu. Bir ara 4-5 kere bağlantıyı sök tak yapınca yanıyordu, fakat bilgisayarı kapatıp açınca yanmıyordu.
Tersten kastınız nedir hocam? Nasıl takmam gerekir örnek verebilir misiniz?Molex soketleri ters takmış olabilirsiniz? Ters takılabiliyor o soketler.
Fanlarda 3 pin ARGB girişi var mış. Kontrolcüye taktigimda yine rgb yanmadı üstüne, öbür takılı olan fanlarımın renklerini değiştiremedim.
@20424
Son düzenleme:
Molex olanların DK431 stok fan. ZOKO gaming case cooler DC12V olarak geçiyor.
ARGB bağlantısıda var zaten 3 Pin. Onu taktigimda milisaniyelik ledler yanıp sönüyor. Bunların yanında birde molex bağlantı var o kadar.Bu kasa fanları ARGB görünüyor Molex bağlantı ne alaka anlamadım, siz bir tane fandan çıkan tüm soketleri çekip paylaşır mısınız? Bugüne kadar kontrolcü yoktu hep molexli şekilde ARGB kullanıyordum. Kasanın reset tuşundan değişebiliyordu ledlerin rengi.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet