Merhaba arkadaşlar, monitör alacağım ama Amazon'dan almaktan çekiniyorum. Kargoda hasar görür vesaire diye yani aldığımda sorunsuz olan monitör bana gelince sorunlu da çıkabilir ve Amazon TR kendisi satmıyor başka bir satıcı satıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Amazon'dan yana bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Bugüne kadar bütün alışverişlerimde çok memnun kaldım. Amazondan 2 monitör aldım bugüne kadar bir tanesini beğenmedim ve 1 hafta sonra iade ettim bir sorun çıkarmadılar. Diğerini hala kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Temmuz ayında vatandan monitör aldım ışık sızması vardı iade istedim kabul etmediler cihaz servise gitti ve 20 günlük süreyi aştı THH'ye başvurdum. Sonrasında İtopya'dan bir monitör aldım onu da ikinci el ve daha önceden serviste işlem görmüş bir monitör yollamışlar iade için geri gönderdim bugün 3. gün hala bir cevap almadım. Sonuç olarak amazonda bir sorun yaşamazsın ben fazlasıyla memnunum. Bir sorun olsa bile hemen çözüyorlar. Bir dahada amazondan şaşmam muhtemelen
Benim tanıdık daha geçenlerde oradan bir monitör aldı. Almadan önce de müşteri hizmetlerine sordu, ben keyfî beğenmedim diye iade edebiliyor muyum diye; onlar da "Ürün herhangi bir hasar görmediyse koşulsuz iade sağlamaktayız, beğenmemeniz yeterli." diye dönüş yaptılar. Gerçekten de ürünü beğenmediği için iade edebildi.
Benim tanıdık daha geçenlerde oradan bir monitör aldı. Almadan önce de müşteri hizmetlerine sordu, ben keyfî beğenmedim diye iade edebiliyor muyum diye; onlar da "Ürün herhangi bir hasar görmediyse koşulsuz iade sağlamaktayız, beğenmemeniz yeterli." diye dönüş yaptılar. Gerçekten de ürünü beğenmediği için iade edebildi.
Aynı şekilde iade ettiğim monitörü iade etmeden önce müşteri hizmetlerini aradım ekranı beğenmedim iade edicem ama araya hafta sonu giriyor hafta sonu kullanıp haftaya iade etsem olur mu dedim olur dediler monitörü kullanıp 1 hafta sonra iade ettim.