İsterseniz monitörü kargo şubesinden teslim alacağınız şekilde satın alın. Kargo şubesine varınca da şubede kameranın sizi çekebileceği yerde veya kendi telefonunuzdan video kaydı alarak monitörün ambalajını açın. Eğer monitör beklendiği gibi çıkmazsa en azından elinizde daha iyi bir delil olur. Bu arada İnşaAllah monitörünüzü sıkıntısız teslim alırsınız.
İsterseniz monitörü kargo şubesinden teslim alacağınız şekilde satın alın. Kargo şubesine varınca da şubede kameranın sizi çekebileceği yerde veya kendi telefonunuzdan video kaydı alarak monitörün ambalajını açın. Eğer monitör beklendiği gibi çıkmazsa en azından elinizde daha iyi bir delil olur. Bu arada İnşaAllah monitörünüzü sıkıntısız teslim alırsınız.
Gerek olduğunu düşünmüyorum en azından kendi oturduğum bölge için bahsedeyim. Amazondan aldığım her şeyi aynı kurye aynı saatlerde getiriyor. Bugüne aldığım her şeyin kutusu sorunsuzdu tek bir çizik bile yoktu. Bu benim kuryemle alakalıda olabilir veya amazonun çalıştığı şirketten kaynaklı da olabilir. Eğer yanlış bilmiyorsam yurtiçi, ups ya da aras kargo gibi bir firma yerine kendi aracına sahip kuryeler ile çalışan bir kargo şirketi kullanıyorlar. Benim bütün amazon paketlerimi getiren firma “Kolay gelsin”
İsterseniz monitörü kargo şubesinden teslim alacağınız şekilde satın alın. Kargo şubesine varınca da şubede kameranın sizi çekebileceği yerde veya kendi telefonunuzdan video kaydı alarak monitörün ambalajını açın. Eğer monitör beklendiği gibi çıkmazsa en azından elinizde daha iyi bir delil olur. Bu arada inşaallah monitörünüzü sıkıntısız teslim alırsınız.