Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zetrise 1

Başarılı
Merhaba yeni monitör aldım. Ekran kartımda 1 HDMI 3 DP olduğu için DP aldım ana monitör için. Ancak açılmadıydı. Sonra forumda enable CSM açın yazmıştılar açtım. Ondan sonra DP ile bağladığımda ASUS anakartın yazısına kadar geliyor hatta BIOS'a kadar bile giriyorum ancak sonradan no DisplayPort yazıyor monitör kapanıyor. Sorun ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-23-17-58-52-169_com.google.android.youtube.webp
    Screenshot_2024-08-23-17-58-52-169_com.google.android.youtube.webp
    857,2 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Ben olsam tek tek hepsini denerdim. Verdiğim yazılımı yükleyip deneseydin belki olacaktı.

Yok hocam o topa girmem ben. Öyle şeyler deneye deneye ekran kartı, anakart bozdum kaç tane😄

Ben olsam tek tek hepsini denerdim. Verdiğim yazılımı yükleyip deneseydin belki olacaktı.

Çalıştırdığımda siyah ekran oldu açıp kapatınca ekran kartı devre dışı kalmıştı hocam zaten.

Başka monitör ile denedin mi?

Olmaz.

Başka monitörle deneme şansım yok. Ayarların herbirini değiştirip deneyeceğim o zaman. Bir de hocam NVIDIA hiçbir şey sormadı direk ekran kartını kapattı.

Başka monitör ile denedin mi?

Olmaz.
Hocam denedim ama windows gelceğine reboot and boot diye bir şey çıkıyor.

Yani windows açılmıyor gene.Bios kısmına kadar açılıyor windows gelceği sıra görüntü gidiyor.

Son düzenleme: