Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Konu başlığına nasıl açıklarım bilemiyorum. Aşağıya video olarak bırakıyorum. Arada bir böyle bir şey oluyor ve ekrana tıklayınca veya Alt+Tab atınca düzeliyor. 2-3 kez format atmama rağmen bile düzelmedi.

@Hybrid Theory sana anlatmaya çalıştığım ama başaramadım olay bu.

Son düzenleme:
Evet, şimdi daha iyi anlıyorum. Şu anda aklıma kablo ile alakalı sorundan başka bir şey gelmiyor. Masaüstü kullanıyorken HDMI kablosunu, ekran kartı portu üzerinden biraz oynatınca ekranda tamamen karıncalanma veya renk karmaşası oluyordu. Ancak kullandığım kablo HDMI to DVI bir dönüştürücüydü, monitör değiştirene kadar idare etmek için almıştım. Sonrasında zaten DP portuna geçince hiç kafa yormadım.

Evet, şimdi daha iyi anlıyorum. Şu anda aklıma kablo ile alakalı sorundan başka bir şey gelmiyor. Masaüstü kullanıyorken HDMI kablosunu, ekran kartı portu üzerinden biraz oynatınca ekranda tamamen karıncalanma veya renk karmaşası oluyordu. Ancak kullandığım kablo HDMI to DVI bir dönüştürücüydü, monitör değiştirene kadar idare etmek için almıştım. Sonrasında zaten DP portuna geçince hiç kafa yormadım.

DP kullanıyorum güncel olarak zaten, 2 3 sene falan oldu alalı acaba sorun ondan mı?

DP kullanıyorum güncel olarak zaten, 2 3 sene falan oldu alalı acaba sorun ondan mı?
Sana o monitörü aldıralı 2-3 yıl olmuş mu ya... Kutusundan HDMI kablosu da çıkıyordu, hatta XSS'i onuna kullanıyordun galiba. Bir de onunla dene. Bir problem yoksa kablo veya port kaynaklı olabilir.