Berkayx1x

Uzman
Merhaba. Monitör ekranım video izlerken oyun oynarken videodaki gibi yırtılmalar oluyor. DP kablosunu çıkarıp taktım falan düzelmedi. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz? Dikkatli bakarsanız gözüküyor. Bazen olmuyor bazen azar azar oluyor, bazen çoğalıyor ama monitör sabit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bana yırtılma değil de doğrudan çizgi çıkması gibi geldi. Bana daha çok monitör hatasından ziyade ekran kartı sorunu gibi geldi ama tam emin olamadım. Yırtılma genelde V-Sync'in kapalı olmasından kaynaklanır. Ama sizde dediğim gibi böyle bir durum görmüyorum ben.

Bu bana yırtılma değil de doğrudan çizgi çıkması gibi geldi. Bana daha çok monitör hatasından ziyade ekran kartı sorunu gibi geldi ama tam emin olamadım. Yırtılma genelde V-Sync'in kapalı olmasından kaynaklanır. Ama sizde dediğim gibi böyle bir durum görmüyorum ben.

Ekran kartım RTX 4060 monitörde TUF gamıng VG249QL3a çift monitör yaptım diğer eski monitörümde bir sorun yok bunda var sadece.

Ayarlardan 180 Hz'den 165 Hz'ye çektim şu an olmuyor nedeni ne olabilir acaba.

Ekran kartım RTX 4060 monitörde TUF gamıng VG249QL3a çift monitör yaptım diğer eski monitörümde bir sorun yok bunda var sadece.

Ayarlardan 180 Hz'den 165 Hz'ye çektim şu an olmuyor nedeni ne olabilir acaba.
Sorun oluştuğu sırada OBS ile aldığınız ekran kaydında sorun görünmüyorsa suçlu monitörünüzdür.