andrea 1

Gelişen
2 hafta önce LG UltraGear GX7 27GX704A-B 27" modelini satın aldım ve ölü piksel çıktı. Ben de direkt iadeye gönderdim. İademin 24 Eylül tarihinde yapılacağını söylediler ve 24 Eylül tarihinde MediaMarkt'tan bir üst seviye ASUS ROG STRIX XG27AQWMG 26.5 inç tandem modelini satın aldım. Ürünün kutusunda çok da büyük olmayan ufak bir soyulma vardı, kargo raporunu aldım ve ürünü açtığımda bu sefer de çatlak çıktı. Sanırım bir daha monitör almayacağım.

Sizce alırsam hangi siteden almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada yaşadığım şehirde Vatan dışında bir elektronik mağazası da yok.

1790414563315.webp

1790414541942.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, ben de sırf uğraşmamak için fiziksel mağazadan satın alıp çıkmadan görüntü alıp bakıyorum artık. Vatan'dan aldım, ekranda sorun çıktı, ben mağazadan çıkmadan hemen yenisiyle değiştirdiler. Mağazalarda fiyat ve modeller genelde çok esnek değil tabii. Bu arada geçmiş olsun.

Tamamen şans işi ama ben direkt Mediamarkt falan kafadan eliyorum herhangi bir elektronik ürün alacağım zaman. Ben de alma dedikleri İncehesap' tan aldım 1 hafta önce bir monitör sorun çıkmadı. İnternetten Amazon' dan almak daha az risk barındırıyor diyebilirim.