Monitör ışığı alınır mı?

Bilemiyorum maalesef. Kullanan birinden yorum almak daha garanti olur sizin açınızdan.

@Krmm mıknatıs monitöre zarar vermez değil mi? Ekranda bahsetmiyorum icindeki anakart, devreler vs?
Hocam hiç bilgim yok yani şuan sizden duydum bunu ve içime kurt düşürdünüz. Tam da satın alacaktım

Gemini'ye sordum, cevabı pek tatmin etmedi.
Ne cevap verdi hocam ? Bu mıknatıs monitörün üstündeki plastik yere monte ediliyor ayrıca. Nasıl zarar verecek monitöre anlayamadım.

@Krmm
Chatgpt;

Haydaaa. Yeminle şuan buz gibi soğudum. Öbür sıkıştırmalı olanı alayim desem onu da monte edemicem. Ben ne yapacam şimdi hocam Yeminle var ya ikisinden de soğuttunuz helal olsun

Haydaaa. Yeminle şuan buz gibi soğudum. Öbür sıkıştırmalı olanı alayim desem onu da monte edemicem. Ben ne yapacam şimdi hocam Yeminle var ya ikisinden de soğuttunuz helal olsun
DA'da sor bence burada cevap vermiyor kimse.

DA'da sor bence burada cevap vermiyor kimse.
Oraya da sordum hocam her forumda hesabım var Tesadüfe bakın , orada bir arkadaş şu benim üstte attığım mıknatıslı olanı almış. Bir-iki güne gelecekmiş. Geldikten sonra kurup beni de bilgilendirecek. Yani aslında sepetime de eklemiştim almaya hazırdım ama monitöre de zarar versin istemem yani. Bilmiyorum bakacaz artık hocam kafam karıştı iyice.

Gördüm. Böyle durumlarda riske girip almak lazim, ince detaya girersek olmaz. Sepeti nasıl tamamladınız 500'e. Ben led masa saati düşünüyorum.

Gördüm. Böyle durumlarda riske girip almak lazim, ince detaya girersek olmaz. Sepeti nasıl tamamladınız 500'e. Ben led masa saati düşünüyorum.
3d dijital saat almıştım ben 300 tl'ye. Baya memnunum. Çok işlevsel bir alet. Alabilirsiniz yani hocam.

Hocam monitöre taktığınız zaman ekrana zarar vermiyor dimi ? Ayrıca monitör ekranının yaklaşık ne kadarını işgal ediyor ?
Hocam valla 2023'ten beri bende sorunsuz kullanıyorum ve bende ki üründe hiç yer kaplamıyor hatta ışık kapalı olduğu zaman varlığını unutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…