Bilemiyorum maalesef. Kullanan birinden yorum almak daha garanti olur sizin açınızdan.

@Krmm mıknatıs monitöre zarar vermez değil mi? Ekranda bahsetmiyorum icindeki anakart, devreler vs?
Hocam hiç bilgim yok yani şuan sizden duydum bunu ve içime kurt düşürdünüz. Tam da satın alacaktım :D

@Krmm
Chatgpt;
Merhaba! Monitörlerin ekranları, özellikle LCD ve LED tiplerinde, manyetik alanlara karşı duyarlı değildir. Ancak, monitörlerin ekranlarına mıknatıs koymak teorik olarak riskli olabilir, çünkü bazı monitörlerin iç bileşenleri, manyetik alanlardan etkilenebilir. Özellikle eski CRT monitörlerde mıknatıs kullanmak ciddi görüntü bozulmalarına neden olabilir, fakat modern LCD ve LED monitörlerde bu tür bir problem genellikle yaşanmaz.

Yine de, ışığın mıknatısını kullanırken dikkatli olmakta fayda var. Mıknatısın çok güçlü olmaması ve monitöre doğrudan zarar verecek şekilde uzun süre temas etmemesi iyi olur. Bu sayede herhangi bir risk olmadan, ışığı güvenle kullanabilirsin.

DA'da sor bence 🤣 burada cevap vermiyor kimse.
Oraya da sordum hocam her forumda hesabım var :D Tesadüfe bakın , orada bir arkadaş şu benim üstte attığım mıknatıslı olanı almış. Bir-iki güne gelecekmiş. Geldikten sonra kurup beni de bilgilendirecek. Yani aslında sepetime de eklemiştim almaya hazırdım ama monitöre de zarar versin istemem yani. Bilmiyorum bakacaz artık hocam kafam karıştı iyice.

Oraya da sordum hocam her forumda hesabım var :D Tesadüfe bakın , orada bir arkadaş şu benim üstte attığım mıknatıslı olanı almış. Bir-iki güne gelecekmiş. Geldikten sonra kurup beni de bilgilendirecek. Yani aslında sepetime de eklemiştim almaya hazırdım ama monitöre de zarar versin istemem yani. Bilmiyorum bakacaz artık hocam kafam karıştı iyice.
Gördüm. Böyle durumlarda riske girip almak lazim, ince detaya girersek olmaz. Sepeti nasıl tamamladınız 500'e. Ben led masa saati düşünüyorum.

Hocam monitöre taktığınız zaman ekrana zarar vermiyor dimi ? Ayrıca monitör ekranının yaklaşık ne kadarını işgal ediyor ?
Hocam valla 2023'ten beri bende sorunsuz kullanıyorum ve bende ki üründe hiç yer kaplamıyor hatta ışık kapalı olduğu zaman varlığını unutuyorum.