Hangisini alacağım bilemiyorum, yarın PC'den detaylı inceleyeceğim.Hocam minimum sepet tutarı 500 TL diye biliyorum. Bu arada aynı ürünü mü alacaksınız benim linkini atmış olduğumu ?
Detaylar
Kim cevapladı?Bana da link atarsanız sevinirim. Unutmayın lütfenHangisini alacağım bilemiyorum, yarın PC'den detaylı inceleyeceğim.
Hepsi güzel aslında ama benim kriterim montaj şekli, sahip olduğum ve alacağım monitörün arkası eğimli, sizin verdiğiniz ürün takılmaz gibi. Siz bu duruma dikkat ettiniz mi?Bana da link atarsanız sevinirim. Unutmayın lütfen![]()
Hocam tam da o konu üzerinde düşünüyordum. Benim monitörün arkasına bakar mısınız sıkıntı yaşar mıyım ?Hepsi güzel aslında ama benim kriterim montaj şekli, sahip olduğum ve alacağım monitörün arkası eğimli, sizin verdiğiniz ürün takılmaz gibi. Siz bu duruma dikkat ettiniz mi?
Dosya Ekleri
Buradan bakınca sıkıştırmalı olan model olmaz gibi. Yapıştırmalı da ne kadar dayanıklı olur bilemiyorum.Hocam tam da o konu üzerinde düşünüyordum. Benim monitörün arkasına bakar mısınız sıkıntı yaşar mıyım ?
Bu arada monitörden memnun musunuz? Asus TUF serisi galiba. 27inç olanını almayı düşünüyorum Vatan'dan.
Baya memnunum hocam. 2.monitör olarak kullanıyorum gerçi ama görüntü kalitesi güzel. Zaten monitör alacaksanız orta segmentte asus tuf dışına bakmayın. Bu arada yandan çekmeyi unutmuşum. Sıkıştırmalı model olmaz mı kesin emin misiniz hocam ? Bir de sıkıştırmalı veya yapıştırmalı ürün olduğunu nasıl anlayabilirim satın alırkenBuradan bakınca sıkıştırmalı olan model olmaz gibi. Yapıştırmalı da ne kadar dayanıklı olur bilemiyorum.
Bu arada monitörden memnun musunuz? Asus TUF serisi galiba. 27inç olanını almayı düşünüyorum Vatan'dan.
Dosya Ekleri
Bence olmaz gibi, kullananlar ve diğer arkadaşlar da yorum yaparlarsa daha kesinleşmiş olur. Ürün resmine ve yapılan yorumlardaki fotoğraflara bakıyorum nasıl sabitlendiği konusunda.Baya memnunum hocam. 2.monitör olarak kullanıyorum gerçi ama görüntü kalitesi güzel. Zaten monitör alacaksanız orta segmentte asus tuf dışına bakmayın. Bu arada yandan çekmeyi unutmuşum. Sıkıştırmalı model olmaz mı kesin emin misiniz hocam ? Bir de sıkıştırmalı veya yapıştırmalı ürün olduğunu nasıl anlayabilirim satın alırken
Türkiye'de satışı yapılıyor mu görmedim. Ürünün modeli bu, ayrıca kablosuz sensörlü modelide var.Kendi ürününüzün linkini atabilir misiniz hocam ? Onu alayim ozaman.
LED ScreenLinear Basic Plus,Monitor Light Bar for Desk/Home/Office (20.5Inch)
Fits 22"-29" monitors, glare-free with auto & stepless dimming.CRI95 LEDs,3000K-6500K color temp,and a secure clip-on design. Not for laptops or curved screens.
www.quntis.com
Hocam ürünün yorumlarına baktım da dediğiniz gibi bu benim monitöre olmaz sanırım. Sizden çok ricada bulunacam bana bir yardımcı olsanız , sipariş geçecem fakat geçemiyorum. Ne tarz bir şey almalıyım bilemedim. Mesela şunu buldum. Mıknatıs ile monitöre monte ediliyormuş. Bu olur mu sizce yardımcı olursanız çok sevinirim.Bence olmaz gibi, kullananlar ve diğer arkadaşlar da yorum yaparlarsa daha kesinleşmiş olur. Ürün resmine ve yapılan yorumlardaki fotoğraflara bakıyorum nasıl sabitlendiği konusunda.
https://www.temu.com/tr/1--monitör-ı-işıklı-bar-led-rgb--aydınlatma-44cm-usb-monitör-lambası-göz-bakımı-için-5--sıcaklığı-modları--parlaması-yok-adım-adım-karartma-ve-dokunmatik--ev-ofisi--g-601099526355935.html?_oak_mp_inf=EN/3+J2m1ogBGiAxNDcyZTYyZDRkNjY0MzgxYmViYTY4MmEyNzQ3NDhjNSC9gN7A1TI=&top_gallery_url=https://img.kwcdn.com/product/Fancyalgo/VirtualModelMatting/8aa709ccaea1d1fd878e3516a156f815.jpg&spec_gallery_id=4035119418&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=MzU1ODQ&bottom_rec_bypass={"disableDealsTab":"false"}&search_key=ekran ışığı&refer_page_el_sn=200049&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1740939522037_wnzddq32tm&_x_sessn_id=q6sj5b6m8g
Alıntıla
Hocam ürünün yorumlarına baktım da dediğiniz gibi bu benim monitöre olmaz sanırım. Sizden çok ricada bulunacam bana bir yardımcı olsanız , sipariş geçecem fakat geçemiyorum. Ne tarz bir şey almalıyım bilemedim. Mesela şunu buldum. Mıknatıs ile monitöre monte ediliyormuş. Bu olur mu sizce yardımcı olursanız çok sevinirim.
https://www.temu.com/tr/1--monitör-ı-işıklı-bar-led-rgb--aydınlatma-44cm-usb-monitör-lambası-göz-bakımı-için-5--sıcaklığı-modları--parlaması-yok-adım-adım-karartma-ve-dokunmatik--ev-ofisi--g-601099526355935.html?_oak_mp_inf=EN/3+J2m1ogBGiAxNDcyZTYyZDRkNjY0MzgxYmViYTY4MmEyNzQ3NDhjNSC9gN7A1TI=&top_gallery_url=https://img.kwcdn.com/product/Fancyalgo/VirtualModelMatting/8aa709ccaea1d1fd878e3516a156f815.jpg&spec_gallery_id=4035119418&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=MzU1ODQ&bottom_rec_bypass={"disableDealsTab":"false"}&search_key=ekran ışığı&refer_page_el_sn=200049&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1740939522037_wnzddq32tm&_x_sessn_id=q6sj5b6m8g
Alıntıla
Bilemiyorum maalesef. Kullanan birinden yorum almak daha garanti olur sizin açınızdan.
@Krmm mıknatıs monitöre zarar vermez değil mi? Ekranda bahsetmiyorum icindeki anakart, devreler vs?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-