KS KS Halo 43 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 333 Beğeniler 168 Bugün 18:21 #11 Winner dedi: Dayı al artık şu monitörü, benim soğutucu hikayesine döndü mevzu. Yani monitörde driver değilde ayarlama yapmak için yazılım oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Ah yiğenim ya fiyatı artıyor yada bulsam bile servisi kötü oluyor sen naptın alabildinmi soğutucuyu
Winner dedi: Dayı al artık şu monitörü, benim soğutucu hikayesine döndü mevzu. Yani monitörde driver değilde ayarlama yapmak için yazılım oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Ah yiğenim ya fiyatı artıyor yada bulsam bile servisi kötü oluyor sen naptın alabildinmi soğutucuyu
Winner 29 Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.649 Çözümler 4 Beğeniler 1.571 Bugün 18:46 #12 Yok alamadım. Halo dedi: Ah yiğenim ya fiyatı artıyor yada bulsam bile servisi kötü oluyor sen naptın alabildinmi soğutucuyu Genişletmek için tıkla...
Yok alamadım. Halo dedi: Ah yiğenim ya fiyatı artıyor yada bulsam bile servisi kötü oluyor sen naptın alabildinmi soğutucuyu Genişletmek için tıkla...