Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED 126
Bilgin
H180 veya iki tane NB80.
Gerçi H180 32" destekliyor mu bilmiyorum. Ağırlık tutuyorsa sorun olmamalı.
moment
Çalışkan
H180 veya iki tane NB80.
Biri 3kg, biri 5 kg.
Bu tamam mıdır?
Biri 27" diğeri 24" iki monitörle kullanıyorum öneririm. Hem duruşu NB lerden daha iyi hem de fiyatı.
moment
Çalışkan
Biri 27" diğeri 24" iki monitörle kullanıyorum öneririm. Hem duruşu NB'lerden daha iyi hem de fiyatı.
Teşekkürler. LG olan monitörümde kol uyumluluğu için şüpheliyim, bir bakabilir misiniz?
Uyumluluk derken VESA girişini diyorsanız var gözüküyor monitörde. Kaça kaç olduğu yazmıyor ama attığım kol 75x75 i de 100x100'ü de destekliyor zaten. Monitörün standını çıkarıp bakabilirsiniz vida delikleri orada olmalı.Teşekkürler. LG olan monitörümde kol uyumluluğu için şüpheliyim, bir bakabilir misiniz?
moment
Çalışkan
Uyumluluk derken VESA girişini diyorsanız var gözüküyor monitörde. Kaça kaç olduğu yazmıyor ama attığım kol 75x75'i de 100x100'ü de destekliyor zaten. Monitörün standını çıkarıp bakabilirsiniz vida delikleri orada olmalı.
Ben monte ederken hiç vida yapmadım. Oturtma yerlerine doğru ayağı sürükledim o kadar. Ondan dolayı şüpheliyim biraz.
Yeni modellerde standı direkt oturtuluyor, standın takıldığı kare şeklindeki alanda gizli VESA delikleri. Benim Samsung monitörüm de aynı şekilde, standını söktüğünüzde delikler ortaya çıkıyor oraya takıyorsunuz.Ben monte ederken hiç vida yapmadım. Oturtma yerlerine doğru ayağı sürükledim o kadar. Ondan dolayı şüpheliyim biraz.
Emin olmak için söküp bakın isterseniz, mandalı vardır direkt bastığınızda çıkar zaten stand.
Yeni konular
-
-
-
-
İş Bankası tarafından oluşturulan kart Troy mu Mastercard mı?
- Patatesli Dondurma
-
-