Aşırı kalitesiz bir kablodan geçmiyorsaniz hayır.

Anladım teşekkür ederim.

Aşırı kalitesiz bir kablodan geçmiyorsaniz hayır.

Son bir şey daha soracağım kusura bakmayın çok soru soruyorum acaba bir kablonun kaliteli mi değil mi nasıl anlarız sonuçta ikisi de DisplayPort 2.1 destekli kablo monitörün kutusundan çıkan kablonun resmini ekledim markası wieson.

Dosya Ekleri

• IMG_20250717_214156.webp
    IMG_20250717_214156.webp
    112,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20250717_214119.webp
    IMG_20250717_214119.webp
    115,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Teşekkür ederim peki görüntü kalitesi farkı olur mu?

Hayır olmaz.

Son bir şey daha soracağım kusura bakmayın çok soru soruyorum acaba bir kablonun kaliteli mi değil mi nasıl anlarız sonuçta ikisi de DisplayPort 2.1 destekli kablo monitörün kutusundan çıkan kablonun resmini ekledim markası wieson.

Monitörden çıkan kablolar genel olarak is görecek sekilde oluyor ama kalitesiz de değiller gayet kaliteli kablolar. AW2724HF içinden çıkan DP kablosunu sorunsuzca 360Hz'de kullanıyorum. Görüntüde bozulma, goruntu gelmemesi gibi bir durum hic yaşamadım. Daha önce de Paugge kullanıyordum fakat sürümü düşüktü. Alınacaksa da Ugreen ve Paugge alınabilir.

Hayır olmaz.

Monitörden çıkan kablolar genel olarak is görecek sekilde oluyor ama kalitesiz de değiller gayet kaliteli kablolar. AW2724HF içinden çıkan DP kablosunu sorunsuzca 360Hz'de kullanıyorum. Görüntüde bozulma, goruntu gelmemesi gibi bir durum hiç yaşamadım. Daha önce de Paugge kullanıyordum fakat sürümü düşüktü. Alınacaksa da Ugreen ve Paugge alınabilir.

Teşekkür ederim bir de acaba PC'min hangi DisplayPort sürümünde çalıştığını nereden görebilirim monitör ayarlarında görebileceğim bir seçenek yok.